Het politieke klimaat in Maharashtra bevorderlijk voor global investors, zegt Fadnavis

0
43

Chief Minister Devendra Fadnavis met de Industrie en Mijnbouw Minister Subhash Desai op een curtain raiser voor Magnetische Maharashtra in Mumbai op zaterdag. (Nirmal Harindran)

Gerelateerd Nieuws

  • Set af te nemen in Maharashtra: zijn eigen civiele luchtvaart beleid

  • Staat govt heeft een plan-B voor Mumbai International Financial Services Centre

  • Maharashtra govt pitch Jalyukta Shivar, Samruddhi Gang in februari top

Premier Narendra Modi zal de oprichting van een global investors’ top getiteld ‘Magnetische Maharashtra: Convergentie 2018′ in Mumbai op 18 februari. Dit zal ook de eerste investeerders’ top bijeengeroepen door de overheid in de afgelopen drie jaar. In 2016, Maharashtra gastheer te Maken In India, die ook wordt gehouden in Mumbai.

Het driedaagse conclaaf wordt georganiseerd door de overheid en haar “prestaties” in de kern van de sectoren en de verdere tik op global investors. De kerngebieden die zijn industrie, infrastructuur -, textiel-en voedingsmiddelenindustrie, defensie productie en elektronica, onder anderen.

Chief Minister Devendra Fadnavis op zaterdag onthulde de officiële logo en web-portal en een glimp van de plannen die de overheid heeft voor de mega global investors’ top, die zal beginnen op 18 februari en concluderen op 20 februari.

“Het politieke klimaat in Maharashtra is bevorderlijk voor internationale investeringen en economische groei. De wet en om de situatie is fijn,” Fadnavis zei. Terwijl de melding dat de kapiteins van de industrieën die van Maharashtra weet de grond realiteit, zei hij, “ik geloof dat de kracht van Maharashtra zijn de mensen.”

“Het grotere doel van deze top is consolideren van onze winsten behaald in de belangrijkste sectoren naar het volgende niveau,” zei hij.
De staat heeft de Rs 5.96 lakh crore waarde van infrastructurele projecten. Trouwens, de staat is goed voor 45 procent van het land van de directe buitenlandse investeringen.

Verwijzend naar de Zorg In India conclaaf, Fadnavis zei: “Alle prognoses die gemaakt zijn tijdens het Maken In India voor Maharashtra zijn gerealiseerd en we hebben geklokt enorme succes in termen van investeringen en werkgelegenheid.”
“Van de totale mou’ s ondertekend tijdens het Maken In India, hebben we gerealiseerd 1,523. Het betekent dat 51 procent, wat aanzienlijk hoger is dan het landelijke gemiddelde van 30 tot 35 procent,” voegde hij eraan toe.

Diverse fabrikanten en bedrijven namen deel aan de curtain raiser voor Magnetische Maharashtra. Ajit Ranade van de Aditya Birla Group zei: “Terwijl Bangalore heeft zich ontpopt als de IT-hoofdstad van India, we hebben zeer onderschat de IT-mogelijkheden in Maharashtra. Of het is Mumbai hebben we niet voldoende zijn projecties.”

Bonus: Als een bijzondere stimulans om te bevorderen van innovatieve ideeën, de overheid heeft aangekondigd de prijzen voor de eerste drie beste start-ups Rs 50 lakh, Rs 30 lakh en Rs 15 lakh.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App