De AMERIKAANSE Marine zoekt neergestort vliegtuig diep op de Stille oceaan zeebodem

0
35

In dit bestand foto beschikbaar gesteld door de AMERIKAANSE Marine, een C-2A Greyhound toegewezen aan de Aanbieders van Fleet Logistics Support Squadron (VRC) 30, bereidt zich voor om het land op de vlucht dek aan boord van het vliegdekschip USS Theodore Roosevelt (CVN 71). (US Navy via AP/Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Donald Trump zegt open voor gesprekken met de Noord-koreaanse leider Kim Jong-Un

  • Rusland heeft niet veel invloed uitoefenen op Pakistan, vorderingen Verenigde Staten

  • Wij werken met China op het probleem van terreur veilige havens in Pakistan te brengen stabiliteit in Afghanistan

De AMERIKAANSE Marine heeft zich een transportvliegtuig diep in de Stille Oceaan waar crashte in November, het doden van drie matrozen aan boord. De C-2A “Greyhound” vliegtuigen, die op reis was naar het vliegdekschip USS Ronald Reagan toen het neerstortte op de dag voor Thanksgiving in de Filippijnse Zee, berust op een diepte van ongeveer 18,500 voeten (5,640 meter), de japanse 7e Vloot zei in een verklaring zaterdag.

Het bergen van het diepste herstel poging van een vliegtuig-to-date, de Marine zei. Het vliegtuig bevond zich vorige week door een gecontracteerde berging schip dat ingezet met een pinger locator die pakte het vliegtuig sos signaal. Na het markeren van de locatie, het search team terug naar de haven in Japan.

In de komende weken zal het team terug naar de site met een side-scan sonar en remote operated vehicle naar kaart van het puin veld en bevestig zware lijnen voor het opheffen van de vliegtuigen aan de oppervlakte, aldus de verklaring.

“Ondanks de zeer moeilijke omstandigheden, alles zal worden gedaan om te herstellen van het vliegtuig en onze gesneuvelde zeelieden,” de Marine zei, toevoegend dat de missie werd in eerste instantie uitgesteld door het slechte weer.

Acht mensen werden gered en de doden werden geïdentificeerd als Lt. Steven Kammen Jr. en Leerling-Piloot Bryan Grosso van Florida en Airman Matthew Chialastri van Louisiana. Elizabeth van Kammen heeft gezegd dat haar broer was het beloodsen van het vliegtuig en is erin geslaagd om zich te vestigen in de zee, waardoor de voor de redding van de acht mensen. De Marine genaamd Kammen’ acties ‘heldhaftig’.

De oorzaak van de crash wordt onderzocht. De 7e Vloot had twee fatale naval ongevallen in de Aziatische wateren van vorig jaar, het verlaten van 17 zeilers dood en wordt gevraagd het verwijderen van acht top Marine-officieren uit hun ambten, waaronder de commandant van de vloot.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App