Beskjæring maskin forhandler: MC-Huset går fordømmelse oppløsning mot Navjot Singh Sidhu

0
44

Ordfører Kulwant Singh (i midten) sammen med andre MC offiserer under den Kommunale Corporation Huset møte i MC-kontoret i Sektoren 68, Mohali, på fredag. (Sahil Walia)

Relaterte Nyheter

  • Chandigarh til å være vertskap: Militær litteratur festival fra 7-9 desember

  • Navjot Singh Sidhu avviser forslag om å ilegge pet skatt

  • Navjot Singh Sidhu slår 54, en titt på Punjab-minister ‘ s cricket-karriere

En DAG etter at de lokale organer avdeling utstedt et show-føre merke til Mohali Ordfører Kulwant Singh, Municipal Corporation (MC) Huset på fredag vedtok en resolusjon om fordømmelse mot Lokale Organer Statsråd Navjot Singh Sidhu og kalte regjeringens beslutning som “forstyrrelser” i MC ‘ s arbeid. Forskjellene ble også sett i TRIST som noen av sine rådgivere vært fraværende mens en bystyremedlem motsetning oppløsning. Den loven som er beskrevet instituttets flytte som en “fornærmelse” til Huset.

Kulwant ledet Huset møte. TRIST Bystyremedlem Paramjeet Singh Kahlon reist spørsmålet om torsdagens tabbe-opp når de lokale organer avdeling først sendt ut en pressemelding om Kulwant er suspendert, og så trakk den og utstedt en uttalelse som sier ordføreren hadde vært utstedt et show-føre varsel. Det ble påstått at Kulwant hadde kjøpt en beskjæring maskinen til en ublu pris.

Kahlon sa regjeringen hadde blitt utsatt og det var nå klart at sistnevnte ønsket å fjerne en valgt person med makt, og det bør du bli fordømt. Han la til at regjeringen bør vente til gjennomføring av undersøkelse, som ble gjennomført av administrerende årvåkenhet offiser av den lokale organer avdeling.

“Det er lavt nivå politikk. Navjot Sidhu har ingen rett til å motsette seg kjøp av beskjæring maskinen. Vi vet at alt ble gjort ved å følge på grunn av prosedyren,” hevdet Kahlon, som ble støttet av Kulwant er fortrolige R P Sharma, som sa Hus bør vedta en fordømmelse oppløsning mot statsråden, og legger til at siden oppløsningen til å kjøpe beskjæring maskinen ble vedtatt av Huset, minister hadde ingen rett til å stille spørsmål som til gjennomføring av undersøkelser.

Varaordfører Manjeet Singh Sethi sa regjeringen ønsket å avspore utvikling, og legger til at hvis Navjot Singh Sidhu var alvorlig om å utrydde korrupsjon, han bør først ta handling mot tidligere kommissær Uma Shankar Gupta som ikke hadde betalt husleien sin offisielle residens.

Kulwant sa undersøkelsen ble utført av en privat person, og hvordan kan den personen reiser spørsmål over det vedtak som ble fattet av Huset. Han informerte Huset at de faktiske kostnadene for beskjæring maskinen ble Rs 88 lakh og resten ville bli brukt på tilbehør, inkludert en traktor. Å hevde at det var en en-av-sitt-slag maskin i landet, ordføreren sa også at alt hadde blitt gjort med godkjenning av Huset.

“Resolusjon ble vedtatt av de folkevalgte medlemmer. Nå tok regjeringen rapport fra en privat person. Så, er det klart hva intensjoner er,” sa Kulwant. Ordføreren uttalte videre at han også vurderer juridiske valg mot personen, som hadde utstedt pressemelding om hans suspensjon som det var et klart tilfelle av ærekrenkelser.

De lokale organer avdelingen hadde påstått at beskjæring maskinen ble kjøpt for Rs 1.79 crore mens den Indisk-laget maskin som kunne ha vært kjøpt for Rs 28 lakh.

Alle de 14 Kongressen loven, men gjorde ikke godkjenne fordømmelse oppløsning mot Sidhu. TRIST Bystyremedlem Bharat Bhushan Maini, også, i motsetning oppløsning. TRIST loven Sukhdev Singh Patwari, Kuldeep Kaur Kang, en bitter motstander av ordføreren, og Harmanpreet Singh Prince, holdt seg borte fra møtet.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App