Ex-RBI Gouverneur gewaarschuwd voor een lening ontheffing beloften door partijen

0
35

Unie Minister Van Financiën Arun Jaitley. (Express bestand foto/Renuka Puri)

Gerelateerd Nieuws

  • De groei van de kredietverlening om getuige te zijn van een verdere verbetering na het kapitaal infusie, zegt Arun Jaitley

  • Banken moeten werken voor de samenleving als belastingbetalers offers: Arun Jaitley

  • RS Voorzitter Venkaiah Naidu stuurt voorrecht merken tegen Rahul Gandhi te Lok Sabha Luidspreker

Een voormalige RBI Gouverneur had de vlag van het risico van veelbelovende lening ontheffing door de politieke partijen in peiling de campagne voor de Verkiezing Commissie merkt op dat de begunstigden gestopt met het maken van betalingen, zelfs als ze in een financiële positie om leningen terug te betalen, de Minister van Financiën Arun Jaitley vrijdag gezegd.

Hij vertelde de Lok Sabha in een schriftelijke reactie tijdens het vragenuur dat een voormalige Gouverneur van de Reserve Bank van India geschreven had aan de Chief Verkiezing Commissaris vermelding van “de risico’ s van veelbelovende lening annuleringen door politieke partijen bij verkiezingen als begunstigden stoppen met het maken van de betaling, zelfs als zij financieel in een positie om ze te maken en dat dit invloed op de bancaire sector en de overheidsfinanciën.”

Hij noch de naam van de voormalige RBI gouverneur, noch de datum waarop de brief is geschreven aan de poll paneel chief. De minister zei de voormalige RBI gouverneur, terwijl de aanpak van een conferentie georganiseerd door NABARD en SIDBI, had ook verklaard dat de lening vrijstellingen en subsidies verstoren de credit discipline”.

Reageren op supplementaries, Jaitley zei in een democratie, diverse uitzicht houden op opkomende problemen.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App