Byråkratisk shake-up i Himachal: 10 DCs blant IAS 36 offiserer overføres

0
79

Chief Minister Jai Ram Thakur under 351st Guru Govind Singh Prakash Parv på Gurudwara Sahib i Shimla på fredag. (Pradeep Kumar)

Relaterte Nyheter

  • Rahul besøk Shimla i dag for å ta lager av Cong er nederlag

  • Jai Ram Thakur blir listen over nye BJP ledere i kommando av stater

  • PM Modi håper ny BJP regjeringen i Himachal Pradesh vil jobbe utrettelig

I en stor omkalfatring i Himachal Pradesh på fredag, 10 av 12 sittende Nestleder Commissioners (DCs) har blitt erstattet med et nytt team av unge IAS offiserer. Med noen blir gjort Leder av Avdelinger (HoD), staten fredag bestilte transport og kontering av 36 offiserer.

Bare betydelig endring på sekretær-nivå var gjenopprette institutt for Hjem og Årvåkenhet for å Prabodh Saxena som er Rektor Sekretær (Helse og Familiens Velferd), ved å utnevne R N Batta som Sekretær, distriktsutvikling og Panchayati Raj, i tillegg til sin nåværende innlegg som Sekretær, Prosjekt Overvåking i Chief Minister ‘ s Office. Han vil kaste sin kostnad av Shimla DC, men det blir innlegg av Registrar,Borettslag. To DCs ,som ikke var endret, er Vikas Labroo (Una) og Jonas (Kullu).

I det nye teamet, Sandeep Kumar, Direktør, Urban Utvikling, vil være nestsjef i Kangra, i Dharamshala, mens Chief Minister Jai Ram Thakur har plukket opp Rugved Milind Thakur, en 2011-batch IAS offiser, som DC i hjemmet hans-distriktet Mandi’.

Thakur, som også var ADC av Mandi’, er for øyeblikket DC av Bilaspur. Madan Chauhan, som ble utnevnt som DC Mandi ‘ før Himachal meningsmålinger, har nå blitt utnevnt som Direktør, Mat og Sivile Forsyninger. Amit Kashyap, MD, HP Minoriteter Finans og Utvikling Selskap, er blitt oppnevnt som DC i Shimla, i stedet for Rohan Chand Thakur som har blitt gjort Direktør for byutvikling og TCP .

Betydelig, Kashyap far K L Kashyap var også DC av Shimla fra 1978 til 1980 under regimet til Shanta Kumar som Chief Minister.

Rakesh Kumar Prajapati, ADC, Shimla, er blitt lagt ut som DC, Hamirpur, skifte Kadam Sandip Vasant som har fått ansvaret for Direktør, Kvinner og Barns Utvikling, i tillegg til Regissør, DET.

Solan DC Rakesh Kanwar har blitt postet som Direktør, distriktsutvikling og Panchayati Raj, en av de viktigste avdelinger av staten, som får maksimalt Sentral finansiering. Hans Ram Sharma, MD, HP Electronics Corporation, vil bli den nye DC Solan .

Sirmaur DC Balbir Singh Badalia har blitt gjort Direktør (Transport), mens S S Guleria, MD, State Industries Development Corporation, har blitt utnevnt til MD av HP Staten Mat og Sivile Forsyninger Corporation. Lalit Jain, Direktør for DET, vil erstatte ham som Sirmaur DC.

Chamba DC Sudesh Kumar Mokhta har blitt lagt inn som Styremedlem, Turisme og Sivile Aviations, ved siden av MD, HPTDC, i stedet for Dinesh Malhotra som har blitt flyttet til HPMC som Administrerende Direktør. Vivek Bhatia, Direktør, Transport, har blitt gjort Bilaspur DC, mens Gopal Chand erstatter N K Lath i Kinnaur. Nath returnerer som Regissør, Myndiggjøring av SCs, OBCs og Minoriteter Saker.

Dr Raj Krishan Purthi, Direktør, Ayurveda, har blitt gjort Medlem Sekretær for HP Pollution Control Board og Chander Prakash Graham, som var DC i Kangra, Spesielle Sekretær (Skog og Bransjer). Lahual-Spiti DC Deva Singh Negi vil bli erstattet av Ashwani Kumar Chaudhary. Hrikesh Meena, Spesielle Sekretær (PWD-og IPH), har blitt postet som Chamba DC og Devender Kumar Gupta som Direktør, Ayurveda.

Nisha Singh, Ekstra Chief secretary (Ayurveda), som tidligere ble gitt ansvaret for Rural Utvikling og Panchayati Raj, har fått Sosial Rettferdighet og Medbestemmelse, ved siden av andre avdelinger. Sandeep Bhatnagar, Direktør, Myndiggjøring av SCs, OBCs og Minoriteter, har nå blitt gjort MD, HRTC, skifte IPS offiser Ashok Thakur som har blitt gått tilbake til sin avdeling. Rajiv Kumar Shankar, Sekretær (Boliger) har blitt gjort Avdelings-Kommissær av Kangra. Akshay Sood, Avdelings-Kommissær av Mandi’, har også blitt gitt ekstra kostnad på Shimla.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App