Dicht bij het kraken Maur blast geval, zegt Punjab DGP

0
38

Punjab DGP Surresh Arora op de druk aan in Chandigarh op donderdag. (Express foto)

Gerelateerd Nieuws

  • Punjab voorbereiding van het vaststellen van PCOCA eind November: de Chief Minister Amarinder Singh

  • In een eerste, twee geboekt voor het verlaten van de moeder, zijn op de vlucht

  • Ram-Rahim veroordeeld: Gecodeerde berichten gebruikt voor het activeren van geweld, zeggen Punjab Politie

Punjab DGP Suresh Arora op donderdag gezegd dat de staat de politie heeft gemaakt “vooruitgang” in Maur blast geval en is “dicht bij een doorbraak”. Het is alweer bijna een jaar geleden dat de ontploffing targeting Congres kandidaat Harminder Singh Jassi vond plaats in Maur net voor de Montage polls.

De DGP heeft ook gezegd dat in het licht van de toenemende dreiging van radicalisering plaatsvindt op sociale media, de Punjab Politie heeft zijn eigen Facebook -, Twitter-en Youtube-accounts rechtstreeks communiceren met de burgers, geven tijdige antwoorden op vragen, een klacht redressal mechanisme, en de presentatie van de positieve werk gedaan door de politie. Deze accounts zijn ingesteld om te worden gelanceerd deze maand, voegde hij eraan toe.

Volgens de top van de politie-officier, de Politie zal rekruut ongeveer 4000 mannen en vrouwen in 2018. Hij zei bijvoorbeeld werving schijven zouden worden verricht elk jaar voortaan. Hij zei dat de politie helemaal klaar om te operationaliseren van een Speciale Bewerking van de Groep (SOG), die wordt getraind en uitgerust om op gelijke voet met de beste special forces in de wereld.

De verdediging van politie-actie tegen BRITSE nationale Jagtar Singh Jaggi, die werd gearresteerd voor gerichte moorden, de DGP zei dat ze had genoeg bewijs tegen hem. Hij zei dat de politie opgepakt acht terroristische modules met de arrestatie van 47 personen en inbeslagname van 43 wapens, waaronder automatische wapens. Bijna 21 buitenlandse handlers die betrokken zijn in het verlenen van logistieke en financiële steun aan deze terroristische modules werden ook geïdentificeerd. Hij zei in de politie ‘ s tirade tegen de drugs, Sparren geregistreerd onder de NDPS-Act waren meer dan verdubbeld tot 12,309 van 5,906 in 2016, terwijl heroïne herstel was gestegen tot 186.865 kg van 139.596 kg.

In antwoord op een andere vraag over de maatregelen tegen gangsters, hij zei dat de politie was gearresteerd zoveel 408 gangsters in het laatste jaar.

De DGP zei moorden kwam neer 656 van 771, poging tot moord 795 van 862, de ontvoering/de ontvoering te 1462 uit 1591, roof gevallen 116 147, en dacoity tot en met 26 van 43.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App