IIT-Bombay: 20% wandeling in het buitenland vacatures

0
79

IIT Bombay. (Foto bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Plaatsing seizoen: psu ‘ s winkel voor talent op IITs voorsprong van Dag 1

  • IIT-Bombay optimistisch over de plaatsing van het seizoen

  • IIT-Bombay impuls aan starters: een afgeronde opleiding in ondernemerschap

HET INDIAN Institute of Technology, Bombay, die getuige was van een goede plaatsing van het seizoen, zag ook een 20 procent wandeling in de internationale biedt dit jaar in vergelijking met vorig jaar.

In de eerste drie dagen van de plaatsing, 47 aanbiedingen werden gemaakt om studenten voor internationale boekingen. Inclusief de pre-stage biedt, 60 studenten hebben aanbiedingen van offshore bedrijven, dat is 20 procent hoger dan vorig jaar. Voor dezelfde periode vorig jaar, 50 studenten hadden biedt voor internationale functies.

De plaatsing team beweerde dat het aantal aanbiedingen voor de VS gevestigde posities is toegenomen. Vorig jaar, vanwege de onzekerheid over visa wetten in de VS, minder aanbiedingen zijn uitgerold. Dit jaar echter, in de VS gevestigde ondernemingen terug naar de campus en maakte biedt, maar met voorbehoud. In het geval dat de visa wetten niet draaien in het voordeel van de studenten, parallel biedt zijn gemaakt voor de binnenlandse posities.

Dit jaar, het aantal Japanse bedrijven is ook toegenomen, aldus bronnen in de plaatsing team. Japanse Murata manufacturing company, HET gigantische Yahoo Japan, en HET bedrijf NEC Japan waren enkele van de recruiters dat het hoogste aantal aanbiedingen en bood het hoge pakketten. Ten minste 15 Japanse ondernemingen worden verwacht om deel te nemen in campus plaatsingen op IIT-B. Vorig jaar, ook een Japanse firma – Werkt de app had gemaakt van de hoogste offerte van 60 lakh Japanse Yen (JPY) per jaar, een herhaling van het jaar ervoor.

Microsoft overtroefd andere offshore-bedrijven dit jaar door het aanbieden van de hoogste pay-pakket van USD 2.14 lakh, ongeveer converteren naar Rs 1.39 crore, vier studenten voor op functies in de Verenigde Staten. Global taxi-aggregator Uber ook gemaakt aantrekkelijke aanbiedingen voor studenten voor posities in de VS. NEC Japan aangeboden pakketten ter waarde van 45.70 Japanse Yen (Rs 26 lakh). Investment banking firma Blackstone, die had aangeboden het hoogste pakket van Rs 35 lakh per jaar vorig jaar, upped zijn aanbod Rs 45 lakh.

Ongeveer 300 studenten, van de 1.600 geregistreerd voor stages, al zijn geplaatst binnen de eerste drie dagen van de stages.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App