Delhi Vertrouwelijk: Bij Het Verlaten Van Burgemeesters Blij

0
63

Modi, de burgemeesters zei, vertelde ze dat ze zou werken als zijn agenten en zou vooral verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van zijn huisdier projecten.

Gerelateerd Nieuws

  • Delhi Vertrouwelijk: Film Herinneringen

  • Delhi Vertrouwelijk: Op De Rails, Een Aantal Ontbrekende

  • Delhi Vertrouwelijk: Doelen bereikt

De nieuw verkozen BJP burgemeesters uit Uttar Pradesh leek op een roze wolk na een ontmoeting met Premier Narendra Modi op dinsdag. Terwijl de vrouwen burgemeesters waren blij dat de Modi toonde “enorm respect voor vrouwen” door het stellen van de mannen om hen in staat te stellen tijdens de vergadering, anderen legden uit hoe de PM maakte ze zich belangrijk voelt. Modi, de burgemeesters zei, vertelde ze dat ze zou werken als zijn agenten en zou vooral verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van zijn huisdier projecten zoals Swachh Bharat vóór 2019 Lok Sabha polls.

Pandit Puzzel

Te popelen om in Rahul Gandhi goede boeken, vele Congres leiders hebben reclameborden in de buurt van de AICC-hoofdkwartier, het feliciteren van de partij voorgedragen voorzitter. Een hamsteren dat trok de aandacht van iedereen genoemd Rahul “Pandit Rahul Gandhi”. Terwijl de partij los van de hamsteren, blijkbaar door Jagdish Sharma, de timing is interessant: Rahul heeft bezocht, verschillende tempels in Gujarat, en de partij zelfs beschreef hem als een Hindoe die draagt de heilige draad na een BJP-leiders ondervraagd zijn vermeende handtekening op een register voor “niet-Hindoes”. Zijn het verjaardagen van de Nehru-Gandhi-familie leden of een verkiezing nederlaag of overwinning, Sharma neemt regelmatig een show buiten 24, Akbar Weg.

Buiten de academische wereld

De positie van de gezamenlijke director bij NCERT is vacant nu een jaar. Terwijl de HRD Ministerie had gezocht toepassingen voor de post door middel van een advertentie in januari, nog reclame werd uitgegeven op 15 November — met een paar veranderingen van deze tijd. In het verleden, de positie van de gezamenlijke directeur, de tweede in rang bij de NCERT, is altijd bezet door academici met minimaal vijf jaar ervaring in professor rang. De nieuwe reclame heeft getweaked het criterium. In wat zou kunnen zijn eerst de post kan worden ingenomen door een bureaucraat. De meest recente advertentie zoekt toepassingen van ‘bereid en in aanmerking komende functionarissen die zijn empanelled te houden Joint Secretary of een gelijkwaardige functie bij het Centrum”.

Het Mengen Van Wiskunde

Zeer agressief op Twitter laat, Rahul Gandhi geleden verlegenheid op dinsdag na een bericht op zijn handvat — Office van de RG — kreeg de wiskunde verkeerde in een grafiek. Als onderdeel van zijn vraag-een-dag-campagne, Rahul geplaatst van de zevende vraag aan de eerste Minister Narendra Modi op prijs stijgen. De tweet in vergelijking met de prijzen van de zes essentiële grondstoffen — diesel -, benzine -, dal, tomaat, enz. — als ze in 2014, versus zoals ze nu zijn. Het probleem: de stijging van de percentages in de grafiek werd opgeblazen door 100 procent voor elk item. Het realiseren van de fout, de tweet werd verwijderd en een nieuwe grafiek is geplaatst. Deze tijd het verschil tussen 2014 en 2017 prijzen zijn gemarkeerd alleen in roepies.

Voor al het laatste Delhi Vertrouwelijke Nieuws, download Indian Express App