Bombay HC streeft ernaar staat het antwoord op de vooruitgang in de FIR ingediend door Anna Hazare

0
69

Sociale activist Anna Hazare. (Express Foto: Oinam Anand/Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Bombay HC zegt RERA van cruciaal belang voor de ontwikkeling van onvolledige projecten, bevestigt geldigheid

  • Mumbai University: HC geeft een kans om op het scherm markeren

  • Bombay HC maakt kleine verkrachting slachtoffer, een 27-jarige beëindigen van de zwangerschap

De Bombay High Court dinsdag vroeg de regering om een reactie op de voortgang in de FIR ingediend door Anna Hazare, die beweerden dat bijna “Rs van 25.000 crore schade” als gevolg van de desintegratie van de suiker coöperatieve verenigingen.

Het publieke belang van de geschillen (PIL) ingediend door de anti-corruptie-activist zoekt een CBI-onderzoek naar de beschuldigingen van fraude, waarbij de coöperatieve suikerfabrieken werden voor het eerst diep in de schulden en daarna verkocht tegen wegwerp prijzen, waardoor een verlies van Rs 25,000 crore de overheid en de coöperatieve sector.

Hij had ingediend een SPAR in de zaak met de MRA politiebureau in januari na de beval de rechtbank voor een compliant te worden ingediend bij het horen van de zaak. De andere burgerlijke verzoekschriften ingediend door hem uitgedaagd verkoop van 48 suiker fabrieken.

De verzoekschriften ook proberen de grondwet van een Speciaal onderzoeksteam om te kijken naar de betrokkenheid van politici, zoals voormalig unie minister van landbouw Sharad Pawar en zijn neef en voormalig irrigatie minister Ajit Pawar in deze zaak.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App