Vijay Mallya het team van de lay-out van zijn verdediging, zijn toegekend in het verenigd koninkrijk hof

0
66

De kosten van het witwassen van geld, voor die Mallya was opnieuw gearresteerd, in oktober, wordt gericht op het CPS-systeem minder op dit moment. (Foto AP)

Top Nieuws

  • China beweert Indiase drone luchtruim geschonden, MoD zegt dat het verloren contact met de grond

  • Puneesh de vader en Shilpa ‘ s moeder op bezoek Bigg Boss 11 huis, bekijk video

  • Salman veegt de Tijger Zinda Hai co-star Katrina de tranen in de zoetste manier op Dans, Kampioenen

Drank baron Vijay Mallya, wilde in India op beschuldiging van fraude en het witwassen van geld ten bedrage van ongeveer Rs 9,000 crores, terug naar de rechtbank in Londen dinsdag op dag twee van zijn uitlevering proef tijdens die zijn verdediging team zal beginnen met de aanleg van de contra-argumenten tegen de kast. De 61-jarige terug in de dock in de Westminster Magistrates’ Court voor zijn verdediging, onder leiding van de advocaat Clare Montgomery, om de opening argumenten, gevolgd door de getuige verklaring van de luchtvaart expert Dr Humphreys.

Op de openingsdag van het proces, de Crown Prosecution Service (CPS), met het argument namens de Indische regering, had beweerd dat de strijdende drank baron had een “geval van fraude” te beantwoorden.

De aanklager legde uit wat het aangeduid als “drie hoofdstukken van oneerlijkheid” van de voormalige Kingfisher Airlines baas – de eerste voorstellingen van zaken naar verschillende banken te verwerven van leningen, dan hoe hij misbruikt het geld en ten slotte zijn gedrag na de banken gewezen op de leningen.

“In plaats van te fungeren als een eerlijk mens te zijn en te doen wat hij kon aan zijn verplichtingen te voldoen, zet hij over het oprichten van verdedigingslinies,” zei CPS advocaat Mark Zomers.

De kosten van het witwassen van geld, voor die Mallya was opnieuw gearresteerd, in oktober, wordt gericht op het CPS-systeem minder op dit moment.

Zomers vertelde de rechtbank dat de Indiase regering zegt dat er redenen waarom een rechter kan besluiten dat de bank leningen in het centrum van de fraude-zaak waren de “verweerder (Mallya) nooit de bedoeling terug te betalen”.

Terwijl Kingfisher Airlines, en de luchtvaartsector werden in de “intensive care”, Mallya koos palm uit de verliezen bij banken, in het bijzonder de staatsbanken.

De eerste dag van de werkzaamheden werden afgesloten met een stelling van de CPS dat het was “weergegeven op grond van bewijs van een prima facie case’ tegen de Mallya en de zitting dient nu verder gaan naar de volgende fase van een “bars uitlevering”.

De volgende fase is wanneer factoren als de omstandigheden in de gevangenissen in India zullen waarschijnlijk midden van het podium.

De CPS eerder had toegegeven dat er sprake is van “onregelmatigheden” in de interne processen van de banken beboeten van sommige van die leningen, maar dat zou een vraag zijn om behandeld te worden in een later stadium in India.

“De focus van onze zaak zal worden op zijn (Mallya’ s) gedrag en hoe hij misleid de bank en misbruik van de opbrengst,” Summers zei, als hij een gedetailleerde chronologie van de gebeurtenissen met een specifieke focus op een lening gezocht door Kingfisher Airlines van IDBI bank in November 2009.

Mallya, die werd gearresteerd door Scotland Yard op een uitlevering bevel in April van dit jaar, is op borgtocht op een obligatie waard en 650.000 pond.

Zijn rechtszaak is gepland voor eind December 14, woensdag en vrijdag zijn gemarkeerd als niet-zittend dagen.

Een termijn voor de uitspraak in de zaak, die wordt voorgezeten door Rechter Emma Louise Arbuthnot, zal worden bepaald aan het einde van de proefperiode en zodra het sluiten van argumenten zijn gemaakt.

De tycoon is op de zelf opgelegde ballingschap in het verenigd koninkrijk sinds hij verliet India op 2 Maart 2016.

Als de rechter beslist in het voordeel van de uitlevering aan het einde van de proef, de BRITSE home secretary moet om Mallya is de uitlevering, binnen de twee maanden.

Echter, de zaak kan gaan door middel van een serie van beroep voor de examens in het hoger BRITSE rechtbanken voor het bereiken van een conclusie.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App