Uttar Pradesh: Søker tilbakeføring i formue, Kongressen ser på påmelding fagfolk

0
71

Den AIPC er et organ som vil ha fagfolk fra ulike felt, som for eksempel medisin og ingeniørfag, som er interessert i politikk.

Relaterte Nyheter

  • Dhaurahra: Lokale kroppen valget vinner tilhengere bestilt for oppvigleri

  • PM Modi ‘gratulerer’ Kongressen på Aurangzeb raj, tar graver på Rahul Gandhi på sin forventede høyde som part sjef

  • Rahul Gandhi filer-nominasjon for Kongressen president post, satt til å bli valgt uten motstand

Etter det klarte ikke å vinne en eneste ordfører sete i Uttar Pradesh, Kongressen er ute etter å få inn nytt blod gjennom sin nylig dannet staten kapittel av All India Professional Congress (AIPC). Den AIPC er et organ som vil ha fagfolk fra ulike felt, som for eksempel medisin og ingeniørfag, som er interessert i politikk.

Desember 9, staten AIPC vil holde sin første “store” arrangement i Lucknow – “Utfordringer før moderne India” med kommentator Salman Anees Soz, og medlem av AIPC nasjonale kroppen, som chief gjest. Hendelsen er forventet å tiltrekke seg oppmerksomheten til unge fagfolk fra ulike deler av staten. “De (fagfolk) er skattebetalerne. Mens de har kunnskap om hva som skjer i landet, og hva som skal skje, at de ikke har tid til jevnlige møter eller dharna pradarshan, men de har mange konstruktive ideer til å bidra,” sa Ameeta Singh, leder, AIPC (OPP).

Etter Lucknow møte, en annen i Varanasi vil se white papers på Banarasi silke og en interaksjon mellom sine medlemmer og vevere. “Ikke bare Banaras silke, vil vi også hente ut white papers på Aligarh låser, Bhadohi teppe og selv Lucknow Chikankari etter å ha sittet med mennesker som har mye å bidra mot regjeringens politikk,” sa Singh, også en tidligere Amethi MLA. Et slikt møte nylig ble kalt av Noida kapittel av vingen, ledet av Huma Tahir, en utdannet lege fra Aligarh. Det Lucknow kapittel ledes av Amar Habibullah som driver en virksomhet og er barnebarn av veteran-Kongressen leder Begynt Hamida Habibullah. Lignende, kapitlene har vært iverksatt i distriktene som Amethi, Sultanpur, Varanasi, Aligarh etc.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App