Uitgesloten van Rajya Sabha voor het verenigen van partijen tegen BJP: Sharad Yadav

0
72

Sharad Yadav. (Express foto/Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Sharad Pawar: Modi overheid nastreven van wraak politiek tegen Gandhis

  • Pawar stopt het konvooi te helpen slachtoffers van ongevallen

  • Uddhav Thackeray kwam om mij te ontmoeten vorige week, zegt Sharad Pawar

Uitgesloten van de Rajya Sabha laatste nacht, Sharad Yadav vandaag beweerde dat het besluit is een onderdeel van een ‘samenzwering’, zoals de regerende BJP is in “paniek” – modus door zijn inspanningen om het bij elkaar brengen van de Oppositie tegen.

Premier Narendra Modi kan zijn erin geslaagd in te winnen over JD(U) voorzitter en Bihar Chief Minister Nitish Kumar, maar hij zal blijven vechten tegen zijn regering en de rally van de Oppositie tegen het, Yadav, zei tijdens een openbare bijeenkomst in Gujarat, volgens een verklaring van zijn factie.

De voormalige JD(U) chief werd gediskwalificeerd als een MP gisteren als Rajya Sabha Voorzitter M Venkaiah Naidu overeengekomen met de partij stelt dat hij ‘vrijwillig’ zijn lidmaatschap te danken aan zijn “anti-partij-activiteiten”.

“Ik was geslaagd in het vormen van een regering in Bihar door het bij elkaar brengen van de Oppositie.

In de verklaring, Arun Shrivastava, een senior leider van de factie, geleid door Yadav, genoemd de diskwalificatie ondemocratisch en ongrondwettelijk.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App