‘Modi govt alleen voor de rijken?’ vraagt Rahul Gandhi

0
75

Congres VP Rahul Gandhi (links) PM Narendra Modi.

Gerelateerd Nieuws

  • Gujarat verkiezingen: PM Modi het niet in de praktijk brengt wat hij predikt over corruptie, zegt president manmohan Singh

  • Berispt door Rahul Gandhi, Mani Shankar Aiyar verontschuldigt zich voor ‘neech aadmi’ opmerking over de Modi PM

  • Rahul Gandhi ‘ s 9e vraag naar PM-Modi: ‘Waarom verlies van banen, de Gabbar Singh ‘s assault’

Het congres vice president Rahul Gandhi vandaag vroeg Premier Narendra Modi of zijn regering was alleen voor de rijken als hij gericht op hem over stijgende prijzen, die heeft het leven moeilijk voor de armen.

Nemen aan twitter, zijn ‘Een vraag van een dag’ – serie, hij sloeg op Modi over zijn herhaaldelijk “jumlas” (retorica), en zei demonetisation en GST raakte de gewone man ‘ s winst, terwijl de rest werd meegenomen door de stijgende prijzen.

Hij maakte een lijst van verschillende grondstoffen waarvan de prijzen zijn gestegen in de drie jaar van Modi regering, dat was het leven moeilijk voor de gewone man.

“Mijn 7e vraag aan de minister-president. Mensen werden getroffen door het onderhouden jumlas, noteban de buit en GST dat nam al de winst. De rest werd meegenomen door de stijgende prijzen.

“Het leven is moeilijk geworden als gevolg van de stijgende prijzen. Is BJP regering alleen voor de rijken?,” vroeg hij. Ook hij twitterde een schematische afbeelding van een vergelijkende tabel van de prijzen van grondstoffen die in 2014 en 2017, ter illustratie van hun opkomst.

Gandhi is met vragen stellen aan de minister-president met opdruk “22 salon ka hisaab, Gujarat schurft jawaab (Gujarat eisen antwoorden van 22 jaar van de BJP regel)” in de aanloop naar de Gujarat-Assembly-verkiezingen.

Hij is veeleisend antwoorden van hem voor “onvervulde beloften” van zijn partij.

Het Congres vice president had eerder hit op Modi over verschillende onderwerpen, waaronder de werkloosheid onder de jeugd en de “slechte” loon voor de werknemers, de veiligheid van vrouwen, onderwijs en gezondheid door middel van zijn ‘Een vraag van een dag’ – serie.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App