McDonald ‘s nye” dollar ” – menyen til å intensivere pris krig i 2018

0
114

McDonald ‘ s siste AMERIKANSKE oppgangen har vært drevet i stor grad av verdien tilbyr. (Filen)

Top News

  • Dagen etter SC hørsel, Ayodhya varmer opp Gujarat campaign trail

  • Enkelt sagt: Hva OSS anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad betyr

  • Shruti Haasan, Michael Corsale og Kamal Haasan delta Aadhav Kannadasan bryllup festligheter, se bilder

McDonald ‘ s Corp sa på mandag at det ville introdusere nye menyer med $1, $2 og $3 elementer i begynnelsen av januar som restauranter kamp for å vinne OSS kunder som har kommet til å forvente tilbud på fast food. McDonald ‘s er i en priskrig med konkurrentene, alt fra Yum Brands Inc ‘s Taco Bell for å Dunkin’ Merker Group Inc . McDonald ‘ s droppet sin populære “Dollar-Meny” i 2013 etter franchisetakere groused som selger elementer som en dobbel cheeseburger for kr 1 skjær til fortjeneste. Den nye “Dollar-Menyen Og Mer” hadde høyere priser, men klarte ikke å trekke flere kunder til tross for tung markedsføring.

Den nye dollar menyer, satt til debut på Jan. 4, og inkluderer en hvilken som helst størrelse brus og cheeseburgers for $1, liten McCafe drikke og bacon McDoubles for $2 og Lykkelig Måltider og triple cheeseburgers for $3, McDonald ‘ s sa.

De vil supplere McDonald ‘ s nåværende verdi tilbyr for eksempel McPick 2 hvor kundene kan plukke to elementer fra en liste for $5 – inkludert Big Mac, fisk, fileter og 10 stk. chicken nuggets.

Alt av verdi menyene er designet for å beskytte franchisetaker marginer, selskapet sa.

“Du har alltid å ha verdi som en del av ligningen,” Chris Kempczinski, president i McDonald ‘ s, USA, sa i et intervju.

McDonald ‘ s ledere i oktober sa nesten alle sine AMERIKANSKE operatører støtte den pågående behandlingstid plan som inneholder den nye verdien menyer.

McDonald ‘ s siste AMERIKANSKE oppgangen har vært drevet i stor grad av verdien tilbyr, sa Bob Goldin, partner og co-grunnlegger av næringsmiddelindustrien strategi fast Pentallect Inc. “De er virkelig å drepe det med dollar drikkevarer og McPick 2,” sa Goldin, som la til at verdien fortsatt er en viktig driver av trafikk til fast-food restauranter — selv som økonomien bedres og diners ha mer disponibel inntekt.

Andre steder, Taco Bell regelmessig roterer rundt 20 elementer på sitt $1 verdi-menyen. T-banen, noe som gjorde et stort inntrykk for noen år siden med sin “$5 fot lange” spesielle, tilbyr nå et utvalg av seks-tommers smørbrød for $2.99 hver.

Dunkin’ Donuts også er brygget opp mer verdi har etter franchisetakere varmet opp til ideen om å bruke hotelltilbud i deres kamp for å vinne frokost.

Strategien er ikke uten risiko, sa Goldin, som bemerket at stigende mat-og lønnskostnader kan presse franchisetakere som bærer hovedtyngden av slike kostnadsøkninger. “De er veldig fast i en verdi felle,” Goldin sa. “Det kommer til å bli enormt press for å øke prisene.”

For alle de nyeste Verdens Nyheter, last ned Indian Express App