Justin Trudeau sier nei rushing til handel samtaler med Kina

0
90

Kanadiske statsministeren Justin Trudeau taler til media under et hotell i Beijing, Kina, tirsdag, Desember. 5, 2017. (AP Photo)

Relaterte Nyheter

  • ‘Smelte det ned og starte på nytt’: Justin Trudeau er voksen modellen opprører Twitterati

  • Ukrainsk-bryggeriet lanserer øl dedikert til Kanadiske PM Justin Trudeau

  • Kanadiske PM Justin Trudeau international oppfordrer rettferdig løsning til Rohingya-krisen

Kanadiske statsministeren Justin Trudeau international sier landet har høye forhåpninger for en handelsavtale med Kina, men vil ikke være styrtende inn i forhandlinger som kan påvirke deres økonomier for kommende generasjoner.

På den andre dagen med et besøk til Beijing, i Trudeau fortalte reportere tirsdag at Canada var “stadig engasjert” på handel problemer med Kina som en del av utforskende samtaler om en trade-pakten som ble lansert for to år siden.

Det var håp om formelle samtaler om en avtale ville bli annonsert i løpet av Trudeau besøk, men det viste seg at det var ikke kommer til å skje. I stedet Trudeau spioneringen en avtale med Kina om viktigheten av å kjempe mot klimaendringer og for å opprettholde den 2015 Paris-avtalen.

Trudeau holdt samtaler med Premier Li Keqiang på mandag, og var grunn til å møte med President Xi Jinping senere tirsdag.

For alle de nyeste Verdens Nyheter, last ned Indian Express App