Indisk-Amerikanske Kongresskvinnen tall i Politisk Makt Liste

0
87

Pramila Jayapal. (Fil Bildet)

Top News

  • Dagen etter SC hørsel, Ayodhya varmer opp Gujarat campaign trail

  • Enkelt sagt: Hva OSS anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad betyr

  • Shruti Haasan, Michael Corsale og Kamal Haasan delta Aadhav Kannadasan bryllup festligheter, se bilder

Indisk-Amerikanske Kongresskvinnen Pramila Jayapal har funnet i den Politisk Makt Liste for år 2018, for å ha overtok kappe av et Hus “leder av motstand”.

Jayapal, 52, rangert som femte på 18, er den eneste Indiske-American å finne i den Politisk makt listen. “18 for å se i 2018 høydepunkter politikere, aktivister og operatives over hele landet som er klare til å ha et stort år i 2018,” sa magasin.

“Jayapal, en raskt stigende demokratiske stjerne og bestemt kritiker av President Donald Trump har påtatt mantelen av et Hus “leder av motstand.” Fra sin plass som første nestleder av Kongressens Progressive Caucus, hun har jobbet som “en utrettelig talsmann for sivile rettigheter og innvandring reform på Capitol Hill,” sa hennes venn og kamerat freshman Huset medlem Republikanske Ro Khanna,” Politisk sa.

Blant hennes seneste stasjoner omfatter, en lovgivende pushback mot Trump trusler mot slutten Midlertidig Fredet for tusenvis av Haitianerne og Salvadorans ved å tillate dem å søke om permanent oppholdstillatelse dersom de kan bevise at de ville møte ekstrem motgang hvis de vender tilbake til sine hjemland.

“Hun er en groundbreaker, sier Demokrati for America’ s Robert Cruickshank, som også er en av Jayapal er bestanddeler. “Hun er virkelig posisjonert seg til å bli en viktig spiller i fremtiden av den Demokratiske Caucus i Huset. Med besluttsomhet, steely stasjon og noen godt plassert tweets, Jayapal har “tatt en bevisst tilnærming til å få det,” sa han.

Jayapal — den første Indisk-Amerikanske kvinne til å tjenestegjøre i den AMERIKANSKE Representantenes Hus har sjelden trukket seg fra en utfordring, Politisk sa.

For alle de nyeste Verdens Nyheter, last ned Indian Express App