Ayodhya geschil: SC adjourns hoorzitting van 8 februari Kapil Sibal wil een beroep te worden gehoord na 2019 Lok Sabha polls

0
62

Als de media wacht op een woord over de voortgang van de Ram Janmabhoomi zaak bij het hooggerechtshof in New Delhi, een lid van een aanklager van het Nirmani Akhada, Ayodhya op dinsdag. (Express Foto door Tashi Tobgyal)

Top Nieuws

  • China beweert Indiase drone luchtruim geschonden, MoD zegt dat het verloren contact met de grond

  • Puneesh de vader en Shilpa ‘ s moeder op bezoek Bigg Boss 11 huis, bekijk video

  • Salman veegt de Tijger Zinda Hai co-star Katrina de tranen in de zoetste manier op Dans, Kampioenen

De Supreme Court op dinsdag verdaagde de zitting in de langdurige Ram Janmbhoomi-Babri moskee titel geschil tot 8 februari. Een drie-rechter bankje geleid door de Chief Justice van India Dipak Misra ook gericht de advocaten op te nemen van het beroep op elkaar zitten en ervoor zorgen dat alle vereiste documenten worden vertaald, is gearchiveerd en genummerd voor de apex Griffie van het hof.

De bank nam ook de serieuze noot van de indiening van senior advocaat Kapil Sibal, die als vertegenwoordiger van de Soennitische Waqf Raad, die de zaak alleen te horen in juli 2019, na de voltooiing van de volgende Lok Sabha polls citeren politieke consequenties.

LEES | Hoogtepunten van de Supreme Court horen

Verschijnen voor de Uttar Pradesh regering, aanvullende advocaat-generaal Tushar Mehta, aan de andere hand, luidkeels tegen twisten dat de stukken niet compleet waren en beweerde dat alles is voldaan, en de zaken waren klaar voor de hoorzitting.

OOK LEES | Babri sloop 25 jaar later: Gevallen voor Lucknow bank van Allahabad Hoge Hof

Ondertussen appellant Islamitische partijen de vraag gesteld wat de reden is voor de behandeling van de zaak nu en vroeg zich af of er een soort van “haast”.

Op 30 September 2010, de Allahabad Hoge Hof had verspreid de 2.77 hectare van de Babri Masjid-Ram Janmabhoomi site in drie delen, die elk Nirmohi Akhara sekte, de Soennitische Centrale Wakf Raad van bestuur, TOT en Ramlalla Virajman.

Echter, de bestelling werd aangevochten voor de apex-hof op 9 Mei 2011, die in zijn vonnis bleef de werking van het besluit en de bestelde status quo van het land en andere aangrenzende gebieden verworven door het Centrum in 1993.

GERELATEERDE | Babri sloop 25 jaar later: Hoe Hoog Rechtbank zag antwoord in split uitspraak

Eerder in augustus, gaf de hoge raad de partijen 12 weken te vertalen orale bewijs en de tentoongestelde documenten in verschillende talen.

Reageren op Sibal stand, BJP chief Amit Shah gezocht Congres’ toelichting op het probleem. “Er is vandaag een verrassende stand werd gehouden in de SC door het Congres leider en de Soennitische Waqf Raad advocaat Kapil Sibal ji, zei hij gehoor dient te worden uitgesteld tot na 2019 LS polls. Het congres moet duidelijk zijn staan op deze,” Shah werd geciteerd zoals zeggend door ANI.

“Rahul ji is het bezoeken van tempels in Gujarat, maar aan de andere kant Kapil Sibal wordt gebruikt om de vertraging Ram janmbhoomi geval. Rahul ji moet ons vertellen wat zijn mening hierover is,” voegde hij eraan toe.

Op de vooravond van de 25ste verjaardag van de Babri Masjid sloop, het Centrum is gericht op alle lidstaten om voorzichtig te blijven en ervoor te zorgen dat er vrede was en geen incident van gemeenschappelijke spanning overal in het land.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd