Vijay Mallya is ingesteld om terug te keren naar het verenigd koninkrijk rechter de uitlevering proces begint

0
63

Vijay Mallya buiten een rechtbank in Londen op maandag, 20 November. (AP/ Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Geen bewijs voor fraude tegen Vijay Mallya: Defensie

  • CBI hof bestellingen bijlage van Vijay Mallya ‘ s 13 eigenschappen, 2 bankrekeningen in de VS

  • Vijay Mallya keert terug naar de BRITSE rechter de uitlevering proces begint

Drank baron Vijay Mallya, uit op een met 650.000 pond borgtocht obligatie na zijn arrestatie door Scotland Yard over fraude en het witwassen van geld kosten, terug te keren naar Westminster Magistrates’ Court hier maandag zijn uitlevering proef begint. De 61-jarige zakenman, die al in de zelf opgelegde ballingschap in het verenigd koninkrijk sinds Maart 2016, wanneer hij verliet India in India op de kosten met betrekking tot zijn opgeheven Kingfisher Airlines wanbetalingen op leningen van verschillende Indiase banken ten bedrage van Rs 9,000 crore.

De proef is ingesteld om te openen met het openen van argumenten, gevolgd door de getuige verklaring van Dr B Humphreys, die is een luchtvaart-expert. Anderen verwachten dat zij hun verklaringen voor de verdediging zijn Margaret Sweeney, chief accountant bij Force India Formula One racing team, Professor Lau als een expert op het Indiase rechtssysteem, en Dr Alan Mitchell, een gediplomeerd arts en een voormalige medical officer met de Schotse gevangenis systeem.

De uitlevering proef zelf, om te worden voorgezeten door Rechter Arbuthnot, wordt vermeld voor hoorzittingen tot December 14, December 6 en 8 tot dusver zijn gemarkeerd als niet-zittend dagen. Een arrest in de zaak ligt niet in de verwachting tot begin volgend jaar. Als de rechter beslist in het voordeel van de uitlevering aan het einde van de proef, BRITSE home secretary Amber Rudd moet om Mallya is de uitlevering, binnen de twee maanden. Echter, de zaak kan gaan door middel van een serie van hof van beroep voor de eigenlijke bevel tot uitlevering kan worden uitgegeven. Zijn uitlevering proef zal nu bepalen of hij legaal kan worden gedwongen om terug te gaan naar het gezicht van de Indiase gerechten.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App