Delhi luftforurensning: Skam å se cricketers bære masker, sier Mamata Banerjee

0
87

India vs Sri Lank kamp på Kotla i Delhi.

Relaterte Nyheter

  • I vest-Bengal, felles sammenstøt: BJP MLA Raja Singh spør Hinduer til å reagere som de gjorde i Gujarat

  • West Bengal regjeringen prøver å sverte Guvernør kontor for å avlede oppmerksomheten: BJP

  • I vest-Bengal, felles sammenstøt: Mamata appellerer om fred, BJP krav President regelen

I vest-Bengal, Chief Minister Mamata Banerjee på mandag sa at det var et spørsmål om “skam” å se Sri Lankas cricketers iført masker mens du spiller en kamp i Delhi på grunn av den alarmerende nivåer av forurensning.

Snakker med journalister i staten sekretariatet, Banerjee sa at regjeringen i Delhi må konsultere alle interessenter og ta lager av situasjonen. “Det er uverdig for landet å vitne internasjonalt nivå cricket spillere iført masker for å spille et spill, cricket i Delhi. Jeg føler meg skamfull over dette, og det er derfor jeg sier dette. Det er ikke et politisk problem, men en ekte bekymring,” Banerjee sa.

På den andre dagen av den tredje Test, Sri Lankas spillere ble sett iført masker mens fielding. To Sri Lankas rask bowlers måtte forlate banen etter pustevansker. “Det er en økning i luftforurensningen nivå og Delhi må kontrollere det… Dette vil være bra for landet vårt. Vi ønsker ikke at noen skal badmouth vårt land.”

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App