Delhi luftföroreningar: Skam att se cricketspelare bära masker, säger Mamata Banerjee

0
93

Indien vs Sri Slappa match på Kotla i Delhi.

Relaterade Nyheter

  • West Bengal kommunala sammandrabbningar: BJP MLA Raja Singh frågar Hinduer för att reagera som de gjorde i Gujarat

  • West Bengal regeringen försöker baktala guvernörens kontor för att avleda uppmärksamheten: BJP

  • West Bengal kommunala sammandrabbningar: Mamata överklaganden för fred, BJP krav Vd regel

West Bengal Chief Minister Mamata Banerjee på måndagen sade att det var en fråga om “skam” för att se Sri Lankas cricketspelare som bär masker medan du spelar en match i Delhi på grund av de alarmerande nivåer av föroreningar.

Tala till reportrar på statssekretariatet, Banerjee sade att regeringen i Delhi ska samråda med alla berörda parter och ta ställning till situationen. “Det är en skam för landet för att bevittna internationell nivå cricket spelare bära masker för att spela cricket i Delhi. Jag skäms över detta och det är varför jag säger detta. Det är inte en politisk fråga utan en genuin oro,” Banerjee sa.

På den andra dagen av det tredje Testet, Sri Lanka spelare sågs som bär masker medan fielding. Två Sri Lankas snabbt bowlers tvungen att lämna fältet följande andningssvårigheter. “Det är en ökning i den luftföroreningar nivå och Delhi måste kontrollera det… Detta kommer att vara bra för vårt land. Vi vill inte att någon ska tala illa om vårt land.”

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App