Bali vulkaan stoot dun pluim van stoom, vluchten hervat

0
89

De rook van de Mount Agung vulkaan afdrijft van de krater gezien vanuit Amed in Karangasem Regency, Bali, Indonesië, 2 December 2017. (Reuters)

Top Nieuws

  • Als cycloon Ockhi benaderingen, meer dan 3.200 mensen geëvacueerd uit Surat

  • RK Nagar bypoll: Verkiezing Commissie laat Vishal te raden, verwerpt nominatie opnieuw

  • Google ‘ s LEUKE interactieve doodle viert 50 jaar kinderen codering talen

Stromende as van Bali ‘s van de Mount Agung vulkaan is verdwenen in een dun pluim van stoom, en de Australische luchtvaartmaatschappijen die geannuleerd sommige vluchten naar het Indonesische vakantie-eiland op het weekend weer bijna een normaal schema’ s in Indonesië disaster mitigation agency zei maandag de vulkaan blijft op het hoogste waarschuwingsniveau, maar de meeste van Bali is veilig voor toeristen.

De zone rond de vulkaan nog steeds strekt tot 10 km (6 mijl) van de krater in een aantal richtingen. Meer dan 55.000 mensen in opvangcentra. Luchtvaartmaatschappijen Jetstar en Virgin Australia, die geannuleerde vluchten in het weekend zelfs als de wolk daalde dramatisch, zei dat ze het hervatten van de diensten van maandag. Tientallen duizenden toeristen zijn gestrand wanneer ash sloot de internationale luchthaven van Bali. voor bijna drie dagen van vorige week.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App