Rahul Gandhi om het bestand nominatie voor de partij van de president, post, verschillende Punjab Congres leiders bereiken Delhi

0
68

Congres Nationale vice-President Rahul Gandhi(Express Foto door Pradeep Kumar/Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Dhaurahra: Lokale lichaam verkiezing van de winnaar supporters geboekt voor opruiing

  • Uttar Pradesh: op Zoek naar terugname in fortune, Congres kijkt gemobiliseerd voor professionals

  • ‘Modi govt alleen voor de rijken?’ vraagt Rahul Gandhi

BIJNA 40 senior Congres leiders van Punjab, met inbegrip van de Chief Minister Amarinder Singh en zijn Kabinet, zijn aangekomen in Delhi als AICC Vice President Rahul Gandhi is ingesteld op bestand zijn nominatie voor de partij van de president, post maandag.

Terwijl Amarinder heeft al voorgesteld Rahul Gandhi ‘s naam voor de post van AICC president door het ondertekenen van voordracht papieren als een vaste deelnemer aan het Congres Werken Comité, andere Punjab ministers, van wie sommigen zijn afgevaardigden van AICC zal een voorstel voor Rahul’ s naam. “Leiders van Punjab is gevraagd om aanwezig te zijn bij het Congres-hoofdkwartier op Akbar weg, om 10 uur, maandag. We gaan. We zijn enthousiast”, aldus een groepsleider.

Punjab Congres president Sunil Jakhar is ook in Delhi, afgezien van verschillende ministers, waaronder Navjot Singh Sidhu en Manpreet Singh Badal. Bronnen, echter, zei op slechts 10 zou worden onder degenen die stellen Rahul ‘ s naam. De anderen zijn er voor de ondersteuning.
Amarinder heeft beschreven de voorgestelde verhoging als een “goed teken” voor de partij. Een verklaring door de Chief Minister ‘ s Office geciteerd Amarinder zeggen dat hij was “zeer blij te worden van het doen van de eer van de voordracht van het Congres vice-president voor de top post en was er zeker van dat hij het goed zal doen als de nieuwe leider van de partij.”

De verklaring zei Amarinder herinnerde zich hoe hij gekend had Rahul als een kleine jongen toe te voegen dat hij zou kunnen “zien al dat de jongere op een dag zou stijgen naar de top.” “Rahul de prestaties van de afgelopen paar dagen in Gujarat en liet zijn sterke mogelijkheden. Rahul had zijn tekenen van enorme drukte in Gujarat, en had weergegeven opmerkelijke politieke volwassenheid en op diverse andere gelegenheden in het recente verleden,” de CM ‘ s verklaring zei.

De verklaring geciteerd Amarinder het beschrijven van Rahul als een “volwassen en bekwaam” en dat zijn verhoging was een stap in de goede richting en zou helpen met het doen herleven van de partij vooruit 2019 Lok Sabha polls.

Amarinder en Rahul hebben niet altijd gedeeld met de beste relaties. In het verleden, Amarinder had gezegd Rahul niet genoeg ervaring hebben in het leiden van het Congres. Dit was toen Rahul niet had toegegeven aan Amarinder de vraag te worden gemaakt PPCC voorzitter bij Partap singh Bajwa was de partij chief in Punjab.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App