FIR mot Kongressen ledare för ‘oanständig’ PM Modi bild

0
82

Sachin Munjal, en lokal Kongressen ledare arresterades för att ha utbyte av en tänkt “oanständigt” fotografi av Modi. (Snabb Photo/Javed Raja)

Relaterade Nyheter

  • Modi i Junagadh: Kongressen ogillar något som är förknippade med Sardar Patel

  • Gratulerar Kongressen om Aurangzeb raj: PM Modi i Valsad

  • Vikas, Gabbar, Aurangzeb: Kongressen, BJP krig av ord intensifierar som Gujarat enkät närmar sig

Två veckor efter en pojke greps från Shahpur-Kalyanpur by i Dehradun för att ha delar förvandlats fotografi av Premiärminister Narendra Modi på WhatsApp,Sachin Munjal, en lokal Kongressen ledare från Udham Singh Nagar distriktets Rampura ort, var bokade på fredag kvällen för att ha utbyte av en tänkt “oanständigt” fotografi av Modi på samma messaging service.

Vipin Sharma i VHP, från Rampura i Udham Singh Nagar-distriktet, närmade sig Rudrapur polisstationen på fredag kväll för att lämna in ett klagomål mot Munjal för påstått att publicera förvandlats fotografi. Enligt Sharma, Statsministern var “avbildas som en kvinna”. Ett FIR lämnades in sent på fredag kväll.

“Det är en Kongress Parivar grupp på WhatsApp där Sachin Munjal hade postat den oanständigt fotografi mot som jag hade lämnat in ett klagomål i Rudrapur polisstationen,” Sharma sade.

Tushar Bora, SHO i Rudrapur polisstationen, sa FIR var filed under Avsnitt 292 (dela obscena eller fotografi) i TIK. “De anklagade (Munjal) togs i polisens förvar på fredag kväll och släpptes mot borgen (på lördag). Vi är ändå att ta sin mobiltelefon för att kontrollera de relevanta avsnitten i DEN Lag som skulle gälla för Munjal är fallet”, Bora sagt.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App