Tien TOT Congres leiders stellen Rahul Gandhi ‘ s nominatie voor de partij van president post

0
74

Congres Nationale vice-President Rahul Gandhi de aanpak van de Rally in Mandi op zaterdag. (Express Foto door Pradeep Kumar)

Top Nieuws

  • Shashi Kapoor overlijdt op 79

  • Cycloon Ockhi: Maharashtra govt verklaart school vakantie morgen vanwege ‘ernstige weersvoorspellingen’

  • Bigg Boss 11 ontruimd deelnemer Bandgi Kalra op Puneesh Sharma: ik zal doorgaan met mijn relatie met hem na de show

Geleid door senior leider Ram Krishna Dwivedi, 10 Uttar Pradesh Congres leiders op zaterdag voorgesteld de benoeming van Rahul Gandhi voor de post van de partij president. Het voorstel voor Gandhi ‘ s voordracht is ingediend, voordat de partij staat terug officer en senior leider van Uttarakhand Kishore Upadhyaya in de state Congres-hoofdkwartier in Lucknow.

Voormalig minister Raj Bahadur, ex-wetgevers Siraj Mehdi en Ambika Singh was een van de indieners, Uttar Pradesh Congres woordvoerder Zeeshan Haider zei. Upadhyaya zei voorstellen voor de post van de partij president zou worden aanvaard tot 4 December en het onderzoek van de papieren zou worden gedaan de volgende dag. De laatste datum voor de intrekking van de kandidatuur is 11 December.

Elke geldige nominatie papier moet worden voorgesteld door 10 staat die partij eenheid afgevaardigden en een aantal state-eenheden zijn waarschijnlijk bestand nominaties voorstellen Rahul Gandhi als hun kandidaat voor de presidentsverkiezingen.

Het congres vice-president Rahul Gandhi, die is ingesteld op het overnemen van de teugels van de partij van zijn moeder, waarschijnlijk om het bestand zijn papieren op de laatste dag van het indienen van een nominatie op 4 December.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App