Niet alleen een online-activist, werk onder het volk: Barack Obama

0
73

‘Toen ik op de universiteit in het begin van de jaren’ 80, veel staten in de VS had discriminerende wetten tegen lesbische en homo-gemeenschappen.’ (Reuters)

Top Nieuws

  • Bigg Boss 11 December Weekend 3 Ka Vaar geschreven update: Bandgi biedingen afscheid te Puneesh

  • Iran Chabahar poort opent, maakt India te omzeilen Pakistan op de handel route naar Afghanistan

  • Cycloon Ockhi LIVE: 357 vissers van TN, Kerala en Lakshadweep gered, zegt Nirmala Sitharaman

Met de mededeling dat hij zal blijven vechten tegen de krachten van discriminatie en racisme, de voormalige AMERIKAANSE President Barack Obama zei dat voor de rest van zijn carrière, hij zou het werk op de opleiding van de volgende generatie van het leiderschap over de hele wereld. Spreken op een stadhuis georganiseerd door de Obama-Stichting in Nehru Memorial, waar hij zich tot jonge leiders uit het hele land, zei hij dat India neemt een belangrijke plaats voor hem.

“India-AMERIKAANSE relatie kon het definiëren van een partnerschap van de 21ste eeuw. Het uitzetten van de koers voor de toekomst zal ook afhangen van de jongeren van de twee landen,” zei hij. Op een vraag van een transgender die rued discriminerende wetten in India, Obama zei dat hij niet zou krijgen in de specifieke kenmerken van de lokale wetten, maar adviseerde haar te vinden haar stem en haar vertellen verhalen, zodat de perceptie dat ze anders was verbroken was.

“Toen ik op de universiteit in het begin van de jaren’ 80, veel staten in de VS had discriminerende wetten tegen lesbische en homo-gemeenschappen. Nu zelfs vele conservatieven erkent dat mensen niet gediscrimineerd worden vanwege hun seksuele oriëntatie”, zei hij. Hij adviseerde om jonge leiders te werken om dingen beter te maken en te omarmen incrementele veranderingen als deze nooit 100 procent van wat ze willen. “Je moet niet alleen een online activist maar het werk onder de mensen en naar hen luisteren,” zei hij.

Voor al het laatste Delhi Nieuws, download Indian Express App