Het witte Huis zegt dat het toezicht opkomst van cryptocurrencies; IMF wil de verordening

0
74

Beleggers in de VS en wereldwijd zijn te investeren massaal in cryptocurrencies, bitcoin in het bijzonder.

Gerelateerd Nieuws

  • Cryptocurrency: De bits van Bitcoin

  • Bitcoin toppen van $10.000, markeert de 10-voudige toename in 2017

  • Bitcoin waardering kruis van $10.000, cryptocurrencies zie toegenomen belangstelling voor

Te midden van bitcoin het oversteken van de $10.000 mark in de afgelopen dagen, het Witte Huis vrijdag gezegd dat het toezicht op de ontwikkeling en het Internationale Monetaire Fonds onderstreept de noodzaak van de regelingen van cryptocurrencies. Wordt gefactureerd als een alternatieve digitale munt, cryptocurrency een ruilmiddel is het gebruik van cryptografie om beveiligd de transacties en de oprichting van nieuwe eenheden.

Bitcoin, de eerste van deze cryptocurrencies, over het Thanksgiving weekend heeft gezien een grote schommeling met een enkele eenheid worden verhandeld op meer dan $10.000. “Ik weet dat dit iets is dat wordt gecontroleerd door ons team hier,” White House Press Secretary Sarah Sanders vertelde verslaggevers in haar dagelijkse persconferentie.

De IMF-woordvoerder Gerry Rice zei cryptocurrencies, met inbegrip van ICOs; met inbegrip van de initiële vordering aanbod, moet worden onderworpen aan een passende regulering van en het toezicht. “Een belangrijke uitdaging voor land autoriteiten te bevatten risico’ s zonder verstikkende de innovatie geassocieerd met cryptocurrencies,” zei hij tegen verslaggevers in antwoord op een vraag.

Cryptocurrency: De bits van Bitcoin

“We geloven ook dat een grotere internationale discussie en, inderdaad, de samenwerking nuttig zou zijn, en zoals u wellicht hebt opgemerkt, wij, het IMF, hebben geprobeerd om een rol te spelen in dat opzicht,” zei hij. Cryptocurrencies en hun onderliggende technologieën kunnen de potentiële voordelen hebben, zoals de bevordering van de financiële integratie, en meer efficiënte betaling en afwikkeling van processen, zei hij.

Beleggers in de VS en wereldwijd zijn te investeren massaal in cryptocurrencies, bitcoin in het bijzonder. “Aan de andere kant hebben we ook gewaarschuwd, gewaarschuwd, dat cryptocurrencies kunt ook vormen een aanzienlijk risico als potentiële voertuigen voor zaken als het witwassen van geld, financiering van terrorisme, belastingontduiking en dus op. Er is dus een behoefte aan een evenwichtige beoordeling van cryptocurrencies,” Rice zei.

Het Witte Huis zei dat de ontwikkeling op het bitcoin-front in de gaten wordt gehouden door haar homeland security team. “Ik weet dat het iets is dat hij in het oog te houden. En we houden je op de hoogte wanneer we iets verder op,” Sanders zei.

Andalusische sta K Quarles, lid van de Board of Governors van het Federal Reserve System, in zijn toespraak tot de Fintech Conferentie zei dat de financiële industrie is in toenemende mate erkennen dat het scheiden van het concept van de digitale valuta ‘ s van de nieuwe en innovatieve technologieën die ze hebben gebruikt om goederen over te dragen.

“Als onderdeel van de nieuwe technologie in combinatie met fintech, zien we nu de opkomst van henzelf ontwikkelde digitale valuta’ s met behulp van nieuwe decentrale technologieën,” Quarles zei. Jerome H Powell, Federal Reserve Board voorzitter voorgedragen zei dat ze zijn aandacht.

“Vanuit ons oogpunt, cryptocurrencies zijn iets monitoren wij zeer zorgvuldig. We daadwerkelijk op zoek naar blockchain als iets dat kan hebben belangrijke toepassingen in de groothandel betalingen deel van de economie, iets waar we op letten,” zei hij tegen de wetgevers tijdens de bevestiging van de hoorzitting deze week.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App