Sikh taxichauffeur slaat 13-jaar-oude meisje van een pedofiel in het verenigd koninkrijk, krijgt award

0
56

Satbir Arora werd gepresenteerd met een certificaat voor uitmuntende prestaties in de bescherming van het meisje (Representational foto)

Top Nieuws

  • Kieron Pollard belde de politie te hebben Hardik Pandya gearresteerd in West-Indië, hier is waarom

  • Firangi box office collection dag 1: Gebrek aan concurrentie zou gunstig kunnen zijn voor Kapil Sharma ‘ s film

  • Kapu reservering wetsvoorstel in Andhra montage, govt te wachten voor Midden-nod 5% quotum om de gemeenschap

Een Sikh taxichauffeur heeft ingehaald als een held voor het opslaan van een 13-jaar-oude school meisje in de VERZENDING van een geplande ontvoering door een pedofiel gewapend met messen, tape en slaappillen, een media-rapport gezegd.

Satbir Arora pakte het meisje op februari 20, gekleed in haar schooluniform, nadat ze geboekt zijn taxi om van haar huis in Oxfordshire naar Het treinstation, de Metro.co.verenigd koninkrijk gemeld. Maar de wachttijden voor het kleine meisje was op 24-jarige Sam Hewings, die gepland te ontvoeren haar nadat ze was afgevallen. Hij had al gesproken over de ontvoering, kalmerende en het verkrachten van het slachtoffer op online forums, aldus het rapport.

Als er niemand kwam om het meisje te ontmoeten, de taxichauffeur vroeg haar voor meer informatie, maar wanneer ingedrukt ze weigerde meer te vertellen, zei hij. Arora geprobeerd om na te gaan of de ouders van het meisje wist waar ze was, terwijl bellen naar de man die ze zei dat ze was vergader – opnames te maken van alle van de gesprekken.

Arora riep zijn vrouw – met wie hij loopt naar de taxi service – en besproken zijn zorgen met haar, voordat ze de telefoon van het meisje. Het meisje uiteindelijk vertrouwde Arora dat haar ouders niet weten waar ze was, aldus het rapport. Vervolgens belde hij de politie, terwijl ook gewaarschuwd een nabijgelegen politieagent.

Arora is een award voor zijn werk beschermen van het meisje, haar te redden van een ‘ondenkbaar ‘ beproeving’, het rapport toegevoegd. “Satbir Arora werd gepresenteerd met een certificaat voor outstanding achievement in bescherming, door Wethouder Kieron Mallon, het leiden lid voor de openbare bescherming”, aldus een woordvoerder voor de Cherwell District Council zei.

“Ik kan niet met lof Arora genoeg voor zijn zorgzame houding en te erkennen dat zijn passagier was in gevaar,” Mallon zei. Hij redde zijn passagier van een “ondenkbaar beproeving”, en had de tegenwoordigheid van geest om het record van zijn gesprekken met de ontvoerder, het verstrekken van cruciaal bewijsmateriaal aan het openbaar ministerie, Mallon toegevoegd.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App