Tre Bhutanske studenter blant fire avholdt etter sammenstøt

0
68

Leder av Politiet, Shimla, Soumya Sambavisan sa en student tilhørte Chamba, mens tre andre som er involvert i sammenstøt var fra Bhutan.

Top News

  • Bigg Boss 11 November anmeldelse: Av Hina Khan claptrap og endre vennskap inne i huset

  • Firangi box office innsamling dag 1: Manglende konkurranse kan være gunstig for Kapil Sharma ‘ s film

  • Bigg Boss 11: Hina Khan mener hun er mer populær enn Gauahar Khan

Tre Bhutanske studenter i APG universitetet var blant fire ungdommer arrestert av Shimla politiet i forbindelse med et angrep på en medstudent fra Arunchal Pradesh den 26. November i campus sammenstøt.

Leder av Politiet, Shimla, Soumya Sambavisan sa en student tilhørte Chamba, mens tre andre som er involvert i sammenstøt var fra Bhutan. De hadde angivelig angrep en student som heter Munna på campus, og forlot ham blødning. Den skadde student ble senere flyttet til PGI, Chandigarh å redde livet hans. Politiet lag besøkte campus og senere også tatt opp uttalelse av den skadde student.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App