Kopardi verkrachting en moord: de doodstraf toegekend aan alle drie veroordeelden

0
74

Op 13 juli 2016, de drie verdachte had op brute wijze verkracht en moord op een 14-jarig meisje in Kopardi dorp in Karjat taluka van Ahmednagar wijk. (Representational afbeelding)

Gerelateerd Nieuws

  • Twee verhalen van twee zeer verschillende moord onderzoeken, een Dalit en een Maratha

  • Kopardi geval: Mijn meisje had ook een toekomst hebben, maar ze hebben haar vermoord, moeten ze worden opgehangen, zegt moeder

  • Kopardi meisje verkrachten-moord: hoorzitting over quantum van straf

De Ahmednagar wijk sessies hof op woensdag bekroond met de doodstraf voor alle drie veroordeelden in de Kopardi verkrachting en moord. Het hof had op 18 November gehouden belangrijkste acused Jitendra Babubal Shinde alias Pappu (21) en mede-verdachten Santosh Gorakh Bhaval (29) en Nitin Bhailume (28) schuldige in de zaak. LEES MEER

Op 21 November, ruzie over de hoogte van de straf, advocaat Prakash Bilha, die vertegenwoordigd beschuldigd Nitin Bhailumi in de zaak, had gezocht clementie voor Bhailume op de grond dat hij een student was, komt uit een arme en Dalit-familie en is de enige ondersteuning voor zijn ouders. OOK LEES | Twee verhalen van twee zeer verschillende moord onderzoeken, een Dalit en een Maratha

Op 13 juli 2016, de drie veroordeelden had op brute wijze verkracht en vermoord, een 14-jarig meisje in Kopardi dorp in Karjat taluka van Ahmednagar wijk.

Massale protesten van de Maratha gemeenschap was uitgebarsten over de staat na het incident, eist doodstraf voor alle drie. Het heeft ook geleid tot een sterke politieke rimpelingen met de Oppositie, het Congres en de NCP-eisen het ontslag van de Chief Minister Devendra Fadnavis op morele gronden.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd