Groot-brittannië Theresa Kan koppen naar het Midden-Oosten

0
222

De britse Prime Minister Theresa May

Top Nieuws

  • Bigg Boss 11: Hina Khan denkt dat ze is populairder dan Gauahar Khan

  • Na Rahul Gandhi ‘ s barb, Tata zegt ‘werden gegeven lening, niet te verlenen’

  • Padmavati rij: Waarom ons, laten Censureren van commissarissen besluit, zegt L K Advani in Huis paneel aan

De britse Prime Minister Theresa Mogelijk zal reizen naar het Midden-Oosten deze week om haar steun te geven aan de economische hervormingen in Saudi-Arabië en Jordanië, het haar woordvoerder. Haar reis komt als groot-Brittannië is op zoek naar nieuwe relaties over de hele wereld, te vervangen die zal het verliezen na afsluiten van de Europese Unie in iets meer dan een jaar.

Ze zullen voldoen aan de Saoedische Koning Salman en kroonprins Mohammed bin Salman, waar ze bespreken ook de crisis in Jemen en het geschil in Qatar. In Jordanië, ze zullen voldoen aan Koning Abdullah en de Minister-president Hanu Mulki.

De London Stock Exchange is strijden nu om de host onderdeel van Saudi Aramco ‘ s beursgang. Groot-brittannië zei deze maand het zou voor $2 miljard in kredietgaranties aan het energie bedrijf, dus het kan kopen Britse goederen gemakkelijker.

Op dinsdag, de Britse minister van buitenlandse zaken Boris Johnson gehost ambtenaren van Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Oman en de Verenigde Staten te bespreken humanitaire hulp in Jemen, waar hulporganisaties hebben geklaagd over een blokkade van de haven.

Hulporganisaties zeggen dat het verslechterd de crisis in Jemen, waar oorlog heeft links naar schatting 7 miljoen mensen geconfronteerd met hongersnood en doodde meer dan 10.000 mensen.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App