Cybersecurity-bedrijf vindt ingedeeld NSA, Leger gegevens online

0
2000

“Het is onduidelijk voor ons wat de precieze relevantie van de gerubriceerde gegevens die we gevonden is om actief INSCOM operaties,” Dan O ‘ Sullivan, een andere analist op UpGuard cyber risk team, dinsdag gezegd. (AP Photo/Patrick Semansky, Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Israëlische spionnen gevonden Russen met behulp van software van Kaspersky voor hacks: Rapporten

  • Verkeer naar Wikipedia terrorisme vermeldingen ondergedompeld na Snowden openbaringen: rapporten

  • Groot-brittannië tribunaal zegt spies’ internet surveillance onrechtmatig was

Een cybersecurity-bedrijf zei dinsdag vond het top secret bestanden in verband met geclassificeerd Leger communicatie systemen zit onbeschermd online voor iedereen te zien.

De gegevens behoorde tot het AMERIKAANSE Leger Intelligence and Security Command, een divisie van zowel het Leger en de National Security Agency. Het is de laatste tegenslag gekoppeld aan de NSA waar de voormalige agentschap aannemer Edward Snowden bekendgemaakt een cache van geheim materiaal in 2013.

NSA vragen verwezen naar de intelligentie opdracht, die niet direct reageren op een verzoek om commentaar.

Chris Vickery, een analist bij UpGuard, een cybersecurity-bedrijf gevestigd in Mountain View, Californië, ontdekte de onbeveiligde gegevens online op Sept. 28. Vickery kennis van de overheid over wat hij had gevonden en zei op Okt. 10 dat deze is beveiligd.

“Het is onduidelijk voor ons wat de precieze relevantie van de gerubriceerde gegevens die we gevonden is om actief INSCOM operaties,” Dan O ‘ Sullivan, een andere analist op UpGuard cyber risk team, dinsdag gezegd.

De gegevens 47 bestanden en mappen dat kan worden bekeken, waaronder drie die kunnen worden gedownload. Sommige van de gegevens kan niet worden geopend zonder dat het wordt gekoppeld aan het Pentagon systemen, O ‘ Sullivan zei. Veel bestanden zijn gemarkeerd als “top secret” of “NOFORN,” een classificatie die het verbiedt om openbaarmaking van informatie aan buitenlandse regeringen.

Het grootste bestand bevatte een virtuele harde schijf waarschijnlijk ontworpen voor de ontvangst van de Ministerie van Defensie informatie van externe locaties. De blootgestelde gegevens gevoelige informatie over een slagveld intelligence-platform, bekend als de Verspreid Voorkomende Grond-Systeem-Leger, alsmede het platform verontruste cloud-aux-programma, met als codenaam “Rode Schijf.”

Snowden gelekt geclassificeerd materiaal bloot AMERIKAANSE overheid surveillance programma ‘ s.

In augustus 2016, Harold Thomas Martin III, 51, van Glen Burnie, Maryland, werd gearresteerd door de FBI na de federale aanklagers zeggen dat hij illegaal verwijderd uiterst vertrouwelijke informatie en opgeslagen materiaal in zijn huis en auto.

De werkelijkheid Winnaar, 25, een voormalig luchtmacht linguïst die werkte als een NSA opdrachtnemer in een fabriek in Augusta, Georgia, werd belast in juni met het kopiëren van een geclassificeerde AMERIKAANSE rapport en mailen naar nieuws-organisatie.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App