Verschoven weer, Ashok Khemka zegt ‘gevestigde belangen winnen’

0
91

Al snel na zijn transfer orders, Khemka tweeted, “Dus veel werk gepland. Nieuws van een andere transfer. Crash landing weer. Gevestigde belangen te winnen. Maar dat is van tijdelijke aard. Verder met hernieuwde kracht en energie.”

Minder dan drie maanden na senior IAS officer Ashok Khemka nam de leiding van Haryana Sociale Rechtvaardigheid en Empowerment Departement als Opdrachtgever de Secretaris, de overheid en op zondag overgedragen hem weer. Nu, hij is benoemd als directeur-Secretaris, Haryana, Sport en Jeugd Zaken. Samen met Khemka, 12 overige IAS officieren waren overgedragen of afgestaan extra taken.

Al snel na zijn transfer orders, Khemka tweeted, “Dus veel werk gepland. Nieuws van een andere transfer. Crash landing weer. Gevestigde belangen te winnen. Maar dat is van tijdelijke aard. Verder met hernieuwde kracht en energie.”

Khemka de transfer kwam ongeveer een maand nadat hij vroeg zijn toenmalige baas en Minister van Staat voor Sociale Rechtvaardigheid en Empowerment Krishan Bedi om terug te keren in de officiële auto van een junior officer.

De officiële voertuig behoorde tot Ambala Wijk van het ocmw, die genomen is uit de buurt van het kantoor op 29 September 2016 naar verluidt voor gebruik “door de minister of zijn kamp office”. Het voertuig werd vervolgens terug naar de Ambala officer, maar de minister beweerde dat hij niets te maken had met de zaak. Hij had gezegd dat “het was een afspraak tussen de ambtenaren”.

Bronnen zeiden Khemka had ook vragen gesteld over de benoeming van de helpers en de werking van de drugs-verslaving centra nadat hij lid van de Sociale Rechtvaardigheid en de Empowerment van de Afdeling op 25 augustus.

1991-batch IAS officer te maken heeft gehad met meer dan 45 transfers in zijn carrière.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App