Kerala: BJP werknemers belegeren secretariaat, vraag het ontslag van minister van transport over land pakken geval

0
84

Staat Minister van Transport Thomas Chandy wordt geconfronteerd met beschuldigingen van land ingreep voor een luxe lake resort eigendom door hem in Alappuzha district. (Foto Bestand)

Honderden BJP werknemers op maandag geconvergeerde infront van het staatssecretariaat in Thiruvananthapuram en organisator van een protest, eist het onmiddellijke aftreden van Minister van Transport Thomas Chandy, die wordt geconfronteerd met beschuldigingen van land ingreep voor een luxe lake resort eigendom door hem in Alappuzha district.

De demonstranten begon te monteren aan de voorzijde van de drie poorten van het secretariaat sinds 6 uur en getogen leuzen tegen de minister. Alleen de Opslag poort werd gespaard door de demonstranten voor het inschakelen van ministers en het personeel op het terrein te betreden. De roerwerken, die kwam uit wijken van Kollam, Alappuzha, Pathnamthitta en Thiruvananthapuram, wilde ook actie tegen de Congres leiders, waaronder de voormalige chief minister Oomen Chandy, genoemd in de juridische commissie van rapport van de Zonne-scam.

BJP state president Kummanam Rajasekharan zei: er was geen sprake van enig compromis aan de vraag naar Chandy het ontslag. Algemeen secretaris A N Radhakrishnan zei de partij zou de lancering van een reeks van onrust op de chandy probleem. CM Pinarayi Vijayan moet zoeken Chandy aftreden, zei hij.

Een cruciale vergadering van de LDF gehouden op zondag had besloten toe te vertrouwen Vijayan met het nemen van een juiste beslissing over de zaak. NCP-genomineerde, Chandy, een zakenman werd, politicus, werd ingewijd in de kast staat 8 maanden geleden na het aftreden van Een K Saseendran na een sleaze audio clip met een vrouw die viral ging.

Er zijn eisen van de oppositie Congres-led UDF en BJP voor Chandy het ontslag na Alappuzha district collector T V Anupama bevestigd dat het rijstvelden waren opgeëist voor het leggen van de weg te zijn resort, daarnaast was er aantasting van de backwaters gebouwd door het resort voor de parkeerplaats.

Het staat de Advocaat-Generaal C P Sudhakara Prasad had vertelde onlangs aan de overheid die de collector ‘ s verslag was juridisch bindend en kan niet worden genegeerd.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App