Våtmark regler brudd: Anklaget Kerala statsråd Thomas Chandy kan gå, endelig avgjørelse av CM Pinarayi Vijayan

0
92

Thomas Chandy

Avslutt med Kerala samferdselsminister Thomas Chandy fra skapet synes nært forestående med samordning valgkomiteen i Venstre Democratic Front (LDF) på søndag forlater den endelige avgjørelsen til Chief Minister.

Chandy, lone NCP ansiktet i regjeringen, er i en flekk over påstått inngrep av en innsjø og overtredelse av våtmark regler for bygging av anlegg for hans resort i backwaters i Alappuzha.

Den LDF møttes søndag for å avgjøre Chandy skjebne, men ikke kunne ta en beslutning som NCP-state-komiteen ville møte tirsdag for å diskutere oppsigelse av Chandy, den rikeste medlem i Forsamlingen. Kilder sa LDF har formidlet til NCP den rådende stemningen mot Chandy.

Etter møtet, LDF convener sa Vaikkom Vishwan sa koordinering komiteen henviste saken til Chief Minister Pinarayi Vijayan til å ta en beslutning basert på rapport av Alappuzha-distriktet collector og Talsmann-Generelle råd.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App