Uttar Pradesh civic polls: BJP manifest uit, Yogi Adityanath zegt de oppositie het verlaten van het veld

0
103

Chief Minister Yogi Adityanath samen met de Vice-CMs Dinesh Sharma en Keshav Prasad Maurya release van het manifest in Lucknow op zondag. (Express Foto)

Gratis Wifi en “roze toiletten voor vrouwen op prominente publieke plaatsen, gratis water en riolering verbindingen, wekelijkse gezondheid kampen in sloppenwijken en een callcenter voor het ontvangen van klachten over de reinheid van de belangrijkste beloften van de regerende BJP vooruit van de Uttar Pradesh civic polls.

Het loslaten van de BJP ‘ s Sankalp Patra op zondag, Chief Minister Yogi Adityanath zei BJP-geoordeeld lokale stedelijke organen zijn nodig voor een snelle en effectieve uitvoering van de regelingen van het Centrum en de overheid op de begane grond. Hij zei dat de Narendra Modi van de overheid bij het Centrum wilde middelen te verschaffen, maar de vorige regering gebouwd pas 29.000 woningen onder de landelijke sociale woningen. Hij wees erop dat de huidige BJP regering in de staat gebouwd 9.71 lakh huizen in slechts zes maanden. “Omdat we verder gaan in de richting van de ontwikkeling door het handhaven van de coördinatie,” voegde hij eraan toe.

Adityanath zei lokale stedelijke organen zijn de “mini van de overheid” in een gebied en een goede coördinatie van deze mini-regeringen met de overheid zal helpen bij de ontwikkeling van de mensen. Verzekeren dat het de overheid zal voldoen aan al de beloften in de Sankalp Patra, de CM zei dat gezinnen in de stedelijke gebieden, die niet over een toilet thuis zal worden verstrekt financiële steun van Rs 20.000 te bouwen. Hij zei stallen ontwikkeld zal worden en op een ‘kanji ‘ huis’ zal nieuw leven worden ingeblazen in de 16 gemeentelijke bedrijven van de staat is voor de zwerfdieren.

Gevraagd wordt of de maatschappelijke resultaten van de verkiezing zal worden gezien als een referendum over de overheid, Adityanath zei: “Wij beschouwen elke verkiezing als een examen. Maar de Oppositie reeds verlaten het veld.”

BJP heeft beloofd dat alle belangrijke toeristische bestemmingen in de staat worden verbonden met helikopter service. Deze omvatten Lucknow, Mathura-Vrindavan, Ayodhya, Prayag, Vindhyachal, Chirakoot, Kushinagar en Varanasi. Interessant, Agra is niet vermeld.

Gevraagd waarom Agra ontbreekt in de lijst, staat BJP woordvoerder Rakesh Tripathi zei: “Agra is al een goed ontwikkelde toeristische bestemming. Stress is gelegd op andere sites, die hebben meer mogelijkheden voor het spirituele toerisme.”
Staat BJP president Mahendra Nath Pandey beweerde dat de feedback van de grond na nominaties voor de civic polls geeft aan dat de Oppositie niet in de wedstrijd overal in de staat.

Samajwadi Partij president en voormalig CM Akhilesh Yadav genoemd BJP ‘ s Sankalp Patra een “chhal patra” (misleiding opmerking) en zei dat het document was geen betrouwbaarheid. In een verklaring, Yadav zei BJP heeft uitgegeven “chhal patra” van invloed is op de level-playing field in de lokale lichaam polls. Yadav zei ook BJP niet heeft voldaan aan een belofte had gemaakt voordat de Montage polls. Het congres woordvoerder Dwijendra Tripathi zei BJP ‘ s Sankalp Patra was een “stelletje ligt” aan het publiek misleiden.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App