Uttar Pradesh civic meningsmålinger: BJP lanserer manifestet, løfter gratis Wi-fi og “rosa toaletter’

0
83

Uttar Pradesh Chief Minister Yogi Adityanath.

I oppløpet til civic kroppen valget i Uttar Pradesh, BJP på søndag sluppet sitt manifest, med tittelen Sankalp Patra, og lovet gratis Wi-fi på fremtredende offentlige steder og “rosa toaletter” for kvinner.

Chief Minister Yogi Adityanath utgitt partiet manifestet på BJP hovedkvarter i Lucknow. Tale på arrangementet, Yogi Adityanath sa: “så mange Som 652 urban lokale organer på tvers av staten kommer til å meningsmålinger, som er det høyeste antallet så langt. Dette omfatter også 16 kommunale foretak, noe som også vil gå til stemmeurnene. Før dette var det 12 kommunale selskaper i staten.”

“Det gir meg glede å si at kommunale foretak av Ayodhya og Mathura-Vrindavan har vært konstituert av vår regjering. Begge disse municipal corporation er også kommer til å meningsmålinger for første gang.”

Assisterende Sjef Statsråder Keshav Prasad Maurya og Dinesh Sharma, Urban utviklingsminister Suresh Khanna og OPP BJP chief Mahendra Nath Pandey var blant dem som er til stede på anledningen.

Pandey sa, “BJP aldri konkurranser meningsmåling for å oppfylle sine begjær etter makt. Snarere vårt mål er å tjene folket i landet.” “Festen er ikke bestride urban lokale kroppen meningsmålinger bare å pose innlegg av ordførere eller corporators, men lover at bedre livskvalitet kan gis til folk som bor i urbane områder av staten,” sa han.

Han avga tillit til at partiet vil registrere omfattende vinne i urbane lokale kroppen meningsmålinger. Den Sankalp Patra består av 28 sankalps (lover).

med PTI innganger

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App