Titta på filmer som filmer, behöver inte gå in på historia: Mukhtar Abbas Naqvi ” Padmavati raden

0
90

Gruppen söker ett förbud mot “Padmavati”, som hävdar att historien har varit “förvrängd” i filmen.

I kölvattnet av en kontrovers kring kommande bollywoodfilm “Padmavati”, Eu-Minister Mukhtar Abbas Naqvi på söndagen sade att han såg filmer som filmer, utan att hamna i historia eller geografi som visas i dem. Frågade om han menade att filmen släpptes, minoritet utrikesminister sa, “Vad du vill i en film, bör accepteras och vad du inte vill ska vara kvar där. Jag är varken stödja eller motsätta film.”

Om de pågående protesterna mot filmen, sade han, “jag ser filmer som filmer och inte få in i dess historia eller geografi.” “Padmavati”, som är planerad att släppas den 1 December, har inför en massa problem sedan början av detta år. Dess chef, Sanjay Leela Bhansali, misshandlad av aktivisterna av en Rajput community grupp, Karni Sena, under inspelningen av filmen i Jaipur. Gruppen söker ett förbud mot “Padmavati”, som hävdar att historien har varit “förvrängd” i filmen.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App