Tid for personsentrert, responsive govt, dager av Rajashahi over: Prem Kumar Dhumal

0
86

BJP er CM ansikt hevder den høye andelen av valgkort i Himachal November 9 ‘viser sinne av folket’. Express

OPPTATT MØTE EN strøm av besøkende fra hele staten på sin landsby, Samirpur, i Hamirpur distriktet, tidligere chief minister Prem Kumar Dhumal sier BJP er tilbake til makten er nært forestående og bundet til å begynne en ny æra i staten: “En av planlagt utvikling, personsentrert tjenester og en svært lydhør regjering.” “Himachal Pradesh er rent bilde har blitt alvorlig bulkete av korrupsjon anklager mot Chief Minister og hans pårørende. Staten var et eksempel på godt styresett og kjent for sin utmerkede lov og orden håndheving. Men alt har truffet rock bunnen nå. Vi er nødt til å starte fra scratch, sier BJP daglig ministernivå kandidat.

Sa han var sikker på å danne regjering, Dhumal hevdet at den høye polling som skjedde i Himachal November 9 viser de “sinne av mennesker og deres beslutning om å dumpe misligholdte regjeringen, som plyndret offentlige ressurser.”

Dhumal sier “Hvis kåret til makten, BJP, som lovet i visjonen dokumentet , vil ha en fokusert agenda for å gjenopprette folks tro på systemet, som er dysfunksjonelle,skadet og plaget av korrupsjon og politisk slutning nå. Å styrke rettssikkerhet og fin-tuning av lov og orden maskiner vil være en prioritet. Dager av Rajashashi er over. Ærlig og rettskaffen politiet, som ble satt på sidelinjen, vil bli belønnet med ansvarlige posisjoner.”

Senior BJP leder sa statens skatte-helse hadde aldri vært et spørsmål om bekymring for Chief Minister Virbhadra Singh. Kongressen regjeringen henga i luksuriøse utgifter og ikke-budsjetterte utgifter var det høyeste noensinne. “De hevet lån er det bare å løpe offentlige maskiner, kjøpe dyre flåte av kjøretøy. Rundt 50 ordførere og vice-ordførere var en uønsket belastning. Den BJP, på tilbake til makten, vil bringe ut et hvitt papir, noe som vil vise folk hvordan Kongressen regjeringen har fungert for seg selv og misbrukt offentlige penger.”

“En offentlig rolle for å beskytte liv og eiendom, som den nåværende Chief Minister er minst plaget om. Det er fordi han selv har vært opptatt kampsakene mot ham. Vi vil sikre trygghet og sikkerhet for folket . Vi har lovet å sette opp 24X7 Hoshiar Singh hjelpetelefonen, Gudia hjelpetelefonen, wmong andre tiltak,” sa Dhumal.

Han sa selv som BJP har et mål om 50-pluss sitteplasser, som per den tilbakemeldingen han fikk fra staten, partiet arbeidere og kandidater, partiet ville få 60-pluss sitteplasser.

Dhumal sa en BJP wave var feiende staten. “Den slags kampanje strategi utarbeidet av BJP nasjonal president Amit Shah og hans team og tid spart ved Statsminister Narendra Modi i holding syv massive rally, skapte en atmosfære for endring. Korrupsjon og mafia raj, bortsett fra lov og orden problemstillinger reist av BJP i kampanjen, sette Congress i den andre enden.”

“Vi vil ha en dobbel-motor regjeringen — Modiji i Sentrum og jeg i staten. Folk vil se en utvikling som de hadde aldri forestilt meg. Vi vil fokusere på arbeidsplasser, investeringer, markedsføring av reiseliv, hagebruk, jordbruk som prime motorer for vekst. Senterets finansiering vil være fullt utnyttet for folks velferd og utvikling,” sa Dhumal.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App