Rajasthan: Muslimsk mann ferrying kyr døde i Alwar, politiet probe hevnere

0
82

En FIR ble fremlagt under Rajasthan Storfe Dyr (Forbud mot Slakting og Regulering av Midlertidig Migrasjon eller Eksport) Act, mot den påståtte ku smuglere på fredag og bilen er sendt til Forensic Science Laboratory (FSL), SP sa.

Den Alwar politiet undersøker et påstått tilfelle av ku vigilantism og ku smugling etter en øde pickup med bovines ble funnet i distriktet fredag morgen, mens en kropp, sagt å være en av de tre personene som var inne i pickup, som ble funnet av jernbanespor ca 15 kilometer fra pickup, politiet sa søndag.

“Ikke mye som er klart på dette tidspunktet. Et kjøretøy som tilhører storfe smuglere ble funnet forlatt på ca 6 am på fredag under jurisdiksjon av Alwar er Govindgarh politistasjon,” Alwar SP Rahul Prakash sa.

En FIR ble fremlagt under Rajasthan Storfe Dyr (Forbud mot Slakting og Regulering av Midlertidig Migrasjon eller Eksport) Act, mot den påståtte ku smuglere på fredag og bilen er sendt til Forensic Science Laboratory (FSL), SP sa.

Sirkel Offiser, Alwar Sør, Anil Beniwal sa at “pickup hadde tre kyr og tre kalver – en av kuene var død. Foran to dekk var savnet, og både dekk ble punktert. Senere, en død kropp ble også funnet ca 15 kilometer i Ramgarh området av jernbanespor. Hans slektninger identifisert ham som Umar, i alderen ca 35 år, og hailing fra Bharatpur.”

SP sa at “motiv kan ikke fastslås på dette punktet, de to hendelsene kan være i slekt eller ikke; det er en del av etterforskningen om han var i bilen eller ikke.” Han sa at Umar slektninger i utgangspunktet hadde avvist en post-mortem til assaulters ble fanget. “Vi sender kroppen sin til Jaipur til en post-mortem og vil fortsette følgelig,” sa SP.

Alwar er Meo Panchayat chief Sher Mohammad påstått at kua hevnere Umar drept og deretter kastet kroppen hans på jernbanespor for å gjøre det ser ut som en ulykke. Som per CO, en andre FIR ble fremlagt søndag under IPC § 302 (mord) og 201 (forårsaker forsvinningen av bevis av lovbrudd), etter en klage fra Umar er familie medlemmer.

I henhold til Umar slektninger, det var to andre med ham på tidspunktet for overgrep. Shaukat, sarpanch av Ghatmika landsby i Bharatpur er Pahadi panchayat samiti, sa at “det var Tahir og Javed med Umar på tidspunktet for overgrep. Alle tre kommer fra landsbyen vår.”

Umar onkel Ilyas fortalte Indian Express at “Javed var den eneste som klarte å flykte. Han fortalte meg at de ble angrepet av væpnede menn. Han sa at han knapt klarte å flykte, og at han ikke vet om skjebnen til de to andre.” CO Beniwal, men sa at “prima facie, ingen bullet merker ble funnet på pickup eller på kroppen.”

Ilyas sa, “Så vi spurte om Umar og kom til å kjenne at kroppen hadde blitt funnet av Alwar politiet. Tahir, i mellomtiden, vedvarende skader og blir behandlet på et sykehus i Haryana.”

SP også sagt at “han (Tahir) er sa å bli innlagt på et sykehus, Haryana, vi er fortsatt i prosessen med å finne ham og ta hans uttalelse.

Den 1. April dette året, 55 år gamle bonden Pehlu Khan fra Haryana ble angrepet av ku hevnere på Riksvei 8; han døde av sine skader to dager senere.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd