Prakash Raj: Inte gå med i något politiskt parti, aktörer att bli ledare en katastrof för landet

0
105

Kända flerspråkig skådespelare Prakash Raj.

Kända flerspråkig skådespelare Prakash Raj på söndagen sade att han inte är intresserad av att delta i politiken. Talade på en presskonferens i Bengaluru, “Singham” – stjärnan sade: “jag kommer inte gå med i något politiskt parti.”

Prakash Raj ‘ s anmärkningar kom bara några dagar efter att skådespelaren hade smällde PM Narendra Modi led-staten över demonetisation.

Utan att nämna andra aktörer Rajnikanth ‘ och Kamal Haasan, som nyligen spelt deras politiska ambitioner, Prakash Raj sade, “jag gillar inte att aktörer delta i politiken eftersom de är aktörer och har fans. De bör alltid vara medvetna om sitt ansvar gentemot dem.”

Prakash Raj gick vidare med att lägga till att han inte stöder idén om film aktörer att bli ledare. “Film aktörer att bli ledare är en katastrof för mitt land,” skådespelaren sade.

Uttalandet kom bara några dagar efter veteran skådespelare Kamal Hassan formellt meddelat sitt beslut att gå in i den politiska arenan.

På raden under nationalsången spelas på biografer, Prakash Raj sade: “jag tror inte att någon bör stå i biograflokalen och visa sin patriotism.”

Prakash Raj har varit kritisk till staten under de senaste månaderna. Tidigare denna vecka, på den första årsdagen av PM-Modi är demonetisation, Raj i en tweet beskrivs övergången som “den största blunder av vår tid”. Han tillade att flytta orsakat lidande för miljontals människor. “Medan de rika har hittat sätt att konvertera sina svarta pengar i skinande nya noter, denna störande påverkan miljontals lider hjälplöst och den oorganiserade sektorn arbetarna gick för spinn,” skrev han.

Den prisbelönta skådespelare, i oktober, hade också kritiserat PM Modi för hans tystnad om mordet på journalisten Gauri Lankesh i Bengaluru. Tal vid invigningen av den 11: e Staten träffa Demokratiska Youth Federation of India (DYFI), skådespelaren säger att han kan berätta när de som har makten var “agera”. “Du kan inte göra mig tror att genom att göra löften om bra dagar. Se, jag är en större aktör än du människor (Modi regeringen) och jag kan berätta när du handlar. Vänligen respektera att jag är en professionell skådespelare. När du agerar som om du inte vet något, tycker du jag eller folk kommer att köpa det?” sade han.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App

© DVS Online Media Services Pvt Ltd