Mukul Roy skriver att prop på Biswa Bangla logotyp

0
111

Statligt BJP ledare Dilip Ghosh, Mukul Roy och Kailash Vijayvargiya vid ett möte i Helsingfors på fredag. Partha Paul

Tidigare Trinamool Congress ledare Mukul Roy, som nyligen gick med i BJP, har skrivit ett argt brev till västbengalen huvudsekreterare, inrikes frågor, och huvudsekreterare för mikroföretag, små och medelstora företag på den Biswa Bangla logotyp, som han påstod var helägt av Mamata Banerjee brorson och Lok Sabha MP Abhishek Banerjee.

“I Varumärken Tidning, utgiven av Varumärken Myndighet regeringen i Indien på 8.5.2017, “Biswa Bangla” – märket visas som helt och hållet ägs av Shri Abhishek Banerjee, brorson till Smt Mamata Banerjee, chief minister i västbengalen. Tillämpningen av regeringen i västbengalen visas som i avvaktan/övergiven,” Roy har skrivit i sin skrivelse till inrikesministern Atri Bhattacharya och Rajiv Sinha, förste sekreterare (MSME).

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App