DRDB keurt Rs 160 crore voor maatschappelijke projecten in landelijke gebieden

0
109

Plattelandsontwikkeling Minister Gopal Rai besteld autoriteiten voor een in de tijd beperkte voortgang van de ontwikkeling van projecten in landelijke gebieden in Delhi, zei de ambtenaar. Express Foto door Prem Nath Pandey. 28.03.2016.

De Delhi Plattelandsontwikkeling Raad van bestuur heeft goedgekeurd Rs 160 crore voor verschillende maatschappelijke projecten, inclusief het herstellen van wegen en riolering in de nationale hoofdstad, een ambtenaar zei op zondag. Plattelandsontwikkeling Minister Gopal Rai besteld autoriteiten voor een in de tijd beperkte voortgang van de ontwikkeling van projecten in landelijke gebieden in Delhi, zei de ambtenaar. De Raad heeft goedkeuring verleend 171 regelingen, met inbegrip van die voor het verbeteren van wegen, riolering, water, buurthuizen, parken, crematie centra, speelplaats onder andere voorzieningen op kosten van de Rs 160 crore, zei de ambtenaar.

Rai besteld de belangrijkste uitvoerende instantie van plattelandsontwikkeling werkt – de Irrigatie en overstromingsbeheer Afdeling te versnellen voorbereiding van het project ramingen en de uitvoering van de gesanctioneerde projecten binnen de gegeven tijd-frame.

Hij zei dat de Delhi regering zal de nodige stappen ter verbetering van wegen, parken, afvoerleidingen en multifunctionele ontmoetingsruimten en te zorgen voor een regelmatige watervoorziening en elektriciteit in de gebieden.

Ontwikkeling Commissaris Manisha Saxena verzekerd van de Raad van bestuur de leden op een vergadering hier op dat de gegevens van alle plattelandsontwikkeling zou worden geplaatst op de website van de afdeling, zodat de voortgang kan worden bewaakt online.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App