Dharnas over NSA heffing op Bheem Army chief Chandrashekhar

0
105

Chandrashekhar

DE BHEEM Leger organiseert dharnas veeleisende intrekking van de National Security Act (NSA) is ingeroepen onlangs tegen zijn belangrijkste Chandrashekhar en twee anderen in verband met het geweld in Saharanpur eerder dit jaar.

Chandrashekhar, Shabbirpur dorp pradhan Shiv Kumar en Sonu, een lokale, zijn in gerechtelijke bewaring.

Terwijl Bheem Leger leden zijn protesteren in Ramnagar dorp sinds zaterdag, Shiv Kumar ‘s vrouw Sompali en Sonu’ s vrouw Rachna, samen met leden van de outfit, zijn protesteren tegen Ravidas Tempel in Shabbirpur dorp sinds 8 November.

Bheem Leger Saharanpur zila pracharak, Tinku Kapil, zei: “Sommige van de demonstranten zijn in hongerstaking. Op zondag, Chandrashekhar moeder Kamlesh Devi ook opgevoerd dharna de buurt van haar huis in Chutmalpur dorp in Saharanpur op dezelfde vraag. Later trok het protest.”

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App