Delhi Konfidensielle: Mangler fra Twitter

0
86

Anant Gangaram Geete

Mangler fra Twitter

Når Union statsråder nærmest konkurrerte med hverandre på Twitter, for å kreditere Narendra Modi regjeringen for SKATTE-rådets beslutning sist fredag, var det noen prester som virket uvitende om rush blant sine kolleger. Twitter tidslinjer av Union statsråder Anant Geete fra Shiv Sena og P A Gajapathi Raju fra TDP ikke forråde noen følelse av eufori til kreditt staten for skatt revisjon. Men disse statsrådene kan trekke trøst fra det faktum at slike eufori var også mangler fra Twitter tidslinjer av senior BJP statsråder som Sushma Swaraj og Nitin Gadkari. Blant de allierte, Harsimrat Kaur Badal var rask til å gi ros men Ram Vilas Paswan ble med i bandwagon en dag for sent.

Avstemning datoer & Cong

Selv når partiets ledere er ganske sikker på at utsiktene for BJP i Gujarat, noen ser en forbløffende koblingen mellom Gandhi familie og viktige datoer for valget i Gujarat. Prosessen i staten er å starte med spørsmålet om gazette varsel for første fase i November 14, fødsel jubileum av Jawaharlal Nehru. Den første polling dag er på 9. desember bursdag i Kongressen president Sonia Gandhi. Polling for den andre fasen i desember 14, som skjer for å være Sanjay Gandhi ‘ s fødsel jubileum.

Outsider ‘ s view

Trinamool Kongressen kjemper mot salver fra Mukul Roy, som har forlatt partiet, og sluttet seg til BJP. Mannen som tok over Mukul rolle i Delhi for TMC — Derek O ‘ Brien — har en ekstra ting i tankene. O ‘ Brien, som er i sin andre Rajya Hus sikt, er alle satt til å lansere sin bok, Inne i Parlamentet – Utsikt fra første rad. Selv om en outsider, hans rolle som en front-ranking leder av TMC-på Stortinget har fått ham muligheter for et nært samspill med Delhi politiske klasse, for å holde regjeringen ansvarlig, samt lovgivende arbeid. En håper hans utenforståendes syn på innsiden av Delhi politiske korridorer vil være en gripende å lese.

For alle de nyeste Delhi Konfidensielle Nyheter, last ned Indian Express App