Dags för folk-centrerad, lyhörd prop, dagar av Rajashahi över: Prem Kumar Dhumal

0
90

BJP: s CM ansikte anspråk på den höga andel av röstningen i Himachal den 9 November, visar ilska av människor”. Snabb

UPPTAGEN MÖTE EN ström av besökare från hela staten i sin by, Samirpur, i Hamirpur distriktet, tidigare chief minister Prem Kumar Dhumal säger BJP: s återkomst till makten är nära förestående och skyldig att inleda en ny epok i staten: “En av planerad utveckling, människor-centrerad tjänster och en mycket lyhörd regering.” “Himachal Pradesh är ren bild har blivit allvarligt skadat av korruptionsanklagelserna mot den Chief Minister och hans anhöriga. Staten var ett exempel på god förvaltning och känd för sin utmärkta lag och ordning verkställighet. Men allt har nått botten nu. Vi måste börja om från början, säger BJP: s verkställande ministernivå kandidat.

Och sade att han var övertygad om att bilda regeringen, Dhumal hävdade att den höga polling som hände i Himachal den 9 November visar “vrede av människor och deras beslutsamhet att dumpa den oreglerade regeringen, som plundrade offentliga medel.”

Dhumal säger “Om röstat till makten, BJP, som utlovat i vision dokument , kommer att ha en fokuserad agenda för att återupprätta människors tro på systemet, som är dysfunktionella,korrupta och plågas av korruption och politiska slutsatser nu. Upprätthålla rättsstaten och finjustering av lag och ordning maskiner kommer att vara en prioriterad fråga. Dagar av Rajashashi är över. Ärlig och upprätt polisen, som var med i spelet, kommer att belönas med ansvarsfulla positioner.”

De ledande BJP-ledaren sade statens ekonomiska hälsa hade aldrig varit ett bekymmer för Chief Minister Virbhadra Singh. Kongressen regeringen ägnat sig åt lyxiga utgifter och icke-planerade utgifterna var den högsta någonsin. “De lån bara att köra regeringen maskiner, köpa dyra flotta av fordon. Runt 50 ordförande och vice ordförande var en oönskad belastning. BJP, på att återvända till makten, kommer att ta fram ett vitt papper, vilket kommer att visa människor hur Kongress regeringen fungerat för sig själv och missbrukas allmänhetens pengar.”

“En regering som har till uppgift att skydda liv och egendom, som den nuvarande Chief Minister är åtminstone brytt sig om. Det beror på att han själv varit upptagen med att slåss fall mot honom. Vi kommer att försäkra säkerhet och trygghet för människor . Vi har lovat att ställa upp 24X7 Hoshiar Singh hjälptelefon Gudia hjälptelefon wmong andra initiativ,” sade Dhumal.

Han sade även som BJP har ett mål på 50-plus-platser, enligt den respons han får från staten, fest arbetstagare och kandidater som partiet skulle få 60-plus-platser.

Dhumal sa att en BJP våg svepte staten. “Den typ av kampanj-strategi som utarbetas av BJP nationell ordförande Amit Shah och hans team och tid skonas av Premiärminister Narendra Modi i holding sju massiva demonstrationer skapat en atmosfär för förändring. Korruption och maffia raj, bortsett från lag och ordning frågor som tagits upp av BJP i kampanjen, sätta Kongressen vid den mottagande änden.”

“Vi kommer att ha en dubbel motor regeringen — Modiji i Centrum och jag i staten. Människor kommer att se en utveckling som de aldrig trott. Vi kommer att fokusera på jobb, investeringar, marknadsföring av turism, trädgårdsskötsel, jordbruk som främsta motorer för tillväxt. Centrumets finansiering kommer att vara fullt utnyttjad för människors välbefinnande och utveckling,” sade Dhumal.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App