All India Radio för att lansera sina tjänster på Amazon ‘ s Echo smart högtalare

0
105

All India Radio (AIR) kommer att ha sin tjänst redo på Amazon ‘ s Echo smart högtalare under de kommande månaderna.

All India Radio (AIR) generaldirektör Fayyaz Sheheryar på lördagen meddelade att regeringen-som ägs programföretag kommer att ha sin tjänst på Amazon ‘ s Echo Dot under de kommande tre till sex månader.

Amazon Echo (förkortas och kallas Echo) är ett varumärke av smarta högtalare som utvecklats av Amazon.com. De enheter du kan ansluta till röststyrd intelligent, personlig service Alexa, som svarar till namnet “Alexa”.

“LUFTEN är att arbeta för att ge Virtuella Privata Nätverk som kommer att ge sömlös broadcasting service till alla delar av landet,” Sheheryar sade på tröskeln för Public Service-Dag här i Meghalaya.

Information som webbplatser LUFT utvecklas som kommer att ha alla stationer i Indien incorporated, Sheheryar sade: “Mobile app för All India Radio utvecklas för att utnyttja den befintliga plattformar med över 20 live streaming tv. AIR ser också fram emot att införa HD-radio i kommande dagar.”

Gratulera Prasar Bharati på att fira sitt 20-årsjubileum, sade han: “LUFTEN är den största nyheten att samla in och sprida apparater i världen. Den stora enorma dess utgång är häpnadsväckande.”

Generaldirektören sade LUFT nyhetsprogram, nuvarande affär, program och andra typer av program, som sänds både i allmänna och särskilda målgruppssegment, har varit att stärka landets demokratiska tyg.

“LUFTEN, i enlighet med moderna trender inom programföretagen i anseende, tjänar sitt effektiva verktyg för radio plus sociala media plattform som har en fantastisk följande och en snabb respons från allmänheten specialitet som lockar Indianer, Indier utomlands och icke-Indianer med ett djupt intresse i Indiska frågor.”

För alla de senaste tekniska Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App