Tre statsråder gjør presentasjonen før PM Modi på “lette leve’

0
97

Statsminister Narendra Modi (Filer)

Tre statsråder laget en presentasjon på “lette leve” før Statsminister Narendra Modi og hans ministerråd, som forklarer hvordan kvaliteten på livet til folk i landet har bedret seg i de siste årene. Presentasjonen ble gjort av Gajendra Singh Shekhawat, Anant Hegde og Hardeep Puri, ministrene av staten for Jordbruk, Utvikling av Ferdigheter og Urban Utvikling, henholdsvis i går, kilder med kjennskap til saken sier.

Statsminister Modi hadde nylig sa at ease of doing business fører også til enkle liv.

“Er rangeringen ko bhale ease of doing business kehte hain lekin viktigste maanta hun ki yeh ease of doing business ke saath hei enkel å leve livet ki bhi rangering hai. (Denne rangeringen kan kalles enkel å gjøre forretninger, men jeg tror at sammen med ease of doing business, dette er også rangeringen for enkelt å leve livet),” Modi hadde sagt etter Indias rangering i “ease of doing business’ bedret seg i det siste.

De tre ministrene ble innlemmet i September 3 rejig av Union ministerråd, som møttes for første gang siden stokke. Et møte i regjeringen forut for at ministerrådet, der presentasjonen ble gjort. I tillegg til dette, presentasjonen var også laget av en PMO offisielle på å bruke sosiale medier for å nå ut til folk og spre informasjon om ulike offentlige velferd tiltak av regjeringen.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App