NRI från Gujarat har dödats på OSS strip club

0
101

Akash Talati är son till en före detta Rektor för en Arts College i Anand, Ramesh Talati, som är bosatt i Anand.

En NRI från Anand distriktet, Akash Talati, dödades i en sena kväll skjuter på en vuxen nattklubb i Fayetteville i North Carolina i USA på lördag. Talati, som ägde ett motel som också inrymt en vuxen strip club — Diamondz Gentlemen ‘ s Club — dödades i en skottlossning med polisen efter ett bråk mellan klubbens vakter och en beskyddare, som kastades ut.

Enligt Kriminalinspektör J Littlejohn av Fayetteville Polisen, shootout ägde rum runt 1.30 am på lördagen, lokal tid på Fayetteville, när Talati var närvarande inne på klubben.

Littlejohn sade, “händelsen var ett resultat av ett verbalt utbyte mellan de väktare som anlitas av Talati och en beskyddare, som var ombedd att lämna klubben på grund av hans beteende. Han var upprörd över att bli tillfrågad att gå, det var ett argument, och han öppnade eld. Talati var skott från nära håll och dog på plats, medan tre andra anställda skadades.”

Littlejohn sade att inga andra Indiska skadades, medan en av de skadade är kritisk. Sonden är på att identifiera de anklagade, sade tjänstemän. Talati efterlämnar sin hustru och sju år gamla son. Hans sista Facebook inlägg, timmar före sin död, läsa, “Livet är för kort för falska förbindelser.”

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App

© DVS Online Media Services Pvt Ltd