NRI fra Gujarat drept i skuddveksling på OSS strippeklubb

0
88

Akash Talati er sønn av en tidligere Rektor på en Arts College i Anand, Ramesh Talati, som er bosatt i Anand.

En NRI fra Anand-distriktet, Akash Talati, ble drept i en sen kveld skyting på en voksen nattklubb i Fayetteville, i Nord-Carolina i USA på lørdag. Talati, som eide en leilighet som også ligger en voksen strippeklubb — Diamondz Gentlemen ‘ s Club — ble drept i en skuddveksling etter en krangel mellom klubbens sikkerhetsvakter og en patron, som ble kastet ut.

Ifølge Detektiven J Littlejohn av Fayetteville Politiet, shootout fant sted rundt 1.30 er på lørdag, lokal tid i Fayetteville, når Talati var tilstede i klubben.

Littlejohn sa: “hendelsen var et resultat av en verbal utveksling mellom vaktene ansatt av Talati og en patron, som ble bedt om å forlate klubben på grunn av hans oppførsel. Han ble opprørt over å bli spurt om å gå, det var et argument, og han åpnet ild. Talati ble skutt fra kloss hold og døde på stedet, mens tre andre ansatte ble skadet.”

Littlejohn sa ingen andre Indiske ble skadet, mens en av de skadde er kritisk. Sonden er på å identifisere de tiltalte, tjenestemenn sa. Talati etterlater seg sin kone og deres syv år gamle sønn. Hans siste Facebook post, timer før sin død, lese, “Livet er for kort for falske tilkoblinger.”

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd