Law institute studenter boikott klasser, kontakt direktør fjerning

0
118

Studenter protest på NLIU campus i Bhopal. Direktøren hadde angivelig refset en student over klærne. (Express Bildet)

Studenter av Nasjonal Lovgivning Institutt Universitetet i Bhopal fortsatte å boikotte klasser, krevende fratredelse av instituttets direktør for hans påståtte høy handedness. Den uro begynte på torsdag når elevene startet krevende avslapning i bibliotek-og hostel timings og endringer i eksamen politikk og påstander har dukket opp som direktør S S Singh refset en jente student om hennes klær på en dag hun var iført shorts.

Singh har nektet å gjøre noe støtende kommentar.

En jente student påstått at regissøren ydmyket henne ved angivelig å si: “Aap jaisi ladkiyan apni sharam aur izzat bechke ke yahaan aati hain, chali jao yahan se (jenter liker du å selge din skam og komme her, gå bort fra her).” Han angivelig gjorde henne gi et foretak som sa: “jeg vil kle seg anstendig.”

En student leder sa jenta ble fornærmet av direktør foran fire mannlige fakultetet medlemmer i hans kammer. “Hun var så traumatisert, og det gjorde hun ikke delta på klasser for et par dager,” sa han. Foretaket ble undertegnet på oktober 17.

Elevene har begjært offentlig representanter for å sikre at deres stemme blir hørt.

Singh sa alle anklagene mot ham var “grunnløse og fabrikkert med en intensjon om å sverte mitt rykte”.

Han sa han har vært direktør for over ni år, og har formidlet til Chief Justice i Madhya Pradesh High Court, og det generelle rådet om at han ikke var interessert i en tredje periode. Han hevdet at den agitasjon mot ham hadde støtte av “noen mennesker på campus”.

Bærer plakater og heve slagord mot Singh, studenter og insisterte på at de ville ikke betale for noe mindre enn hans avgang.

Singh (68) sa at hans tilsettingsmyndigheten ble chief justice og den generelle råd og han vil slutte øyeblikket chief justice ber ham.

En student leder sa at regissøren ofte snakket frekt med studenter og laget casteist bemerkninger. De hevdet at elevene alltid frykter at de vil bli skilt ut hvis de heve stemmen mot ham eller peke ut uregelmessigheter i driften av institusjonen.

Singh sa at ingen hadde klaget på ham i alle disse årene, og selv når agitasjon begynte, var han ikke med på bildet.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App